| bandera alemana | 

Albayt Resort Malaga

Distance fra: ALBAYT RESORT - Malaga lufthavn: cirka 75 km

Skal du SPILLE GOLF I NÆRHEDEN AF ALBAYT RESORT KAN VI ANBEFALE AT DU LEJER EN BIL.

Se priser på biludlejning i Malaga her:  BILUDLEJNING MALAGA

I kan leje en CITROEN BERLINGO FRA MALAGA LUFTHAVN for cirka 150€ all in - denne bilgruppe hedder GRUPPE K HOS MALAGABIL.

Super priser UDEN DEPOSITUM

Lej Bil fra ALBAYT RESORT i Estepona - du klan få bilen leveret til hotellet.

Køretid malaga lufthavn - Albayt resort: cirka 50 minutter - A7 motervejen.

 

Nye tilbud på ALBAYT RESORT i Malaga - et dejlig anlæg belliggende tæt på stranden cirka 50 minutter fra Malaga lufthavn.

Er de interesseret i et tilbud på en Golfferie på Albayt resort på Costa del Sol, så er udgangspunktet at De finder nogle fly som kunne passe og derefter sender os ønskede ankomst og afrejse daoter, samt antal personer.

Vi har også gode tilbud på Albayt Resort med BILLEJE INKLUDERET, hvilket,  på grund af belligenheden er en nødvendighed.

Vi er pt ved at opdatere og omstrukturere vores tilbudsside og tilbud på Albayt Resort - overvejer De en golfferie på Albayt resort, så send os gerne en kort mail med Deres ønsker, andtal personer og datoer...vi kommer altid med et super tilbud

Albayt Resort Malaga – Golfresorter på costa del sol

Albayt Resort er et feriekompleks bestående af lejligheder lige udenfor Estepona på Costa del Sol. Anlægget har sin egen par 3 bane og golfskole hvor undervisning kan bookes direkte i receptionen, og det ligger et par kilometer vest for Puerto de Estepona, kun 15 minutter fra Sotogrande, og cirka 45 minutters kørsel i bil fra Malaga Lufthavn.

Dette populære golfresort i Malaga er et typisk Andalusisk lavt bebygget feriekompleks, som består af 1, 2 og 3 værelses enheder, giver med sine velindrettede lejligheder, sine gæster rige muligheder for bekvemt at vælge enten golf ferie Alabyt Resort med selvforplejning, eller golf ferie med morgenmad, halvpension eller helpension inkluderet.

Der er hele 6 udendørs svømmebasiner fordelt imellem de forskellige boligblokke,  og hvis det ikke var nok, så ligger sandstranden og middelhavets salte bølger kun 300 meter nede ad vejen.

Det kan på det kraftigste tilrådes at leje en bil i Malaga lufthavn til golfferie på Albayt Resort, hvis man bekvemt skal til og fra resortet, da det ligger et par kilometer udenfor Estepona, forbi Esteponas hyggelige lystbådehavn, som med sit store udvalg af restauranter, samtidig er et oplagt sted at gå ud og spise.

Golfbaner i nærheden af Albayt Resort Costa del Sol

Estepona Golf ligger lige i nærheden ligesom Valle Romano og Golf La Duquesa, kun nogle få kilometer imod vest, i retning af Manilva og Sotogrande.

Finca Cortesin hvor Volvo Masters holdtes i 2012, ligger også lige rund om hjørnet, og kører vi ad motoervejen i retning mod Sotogrande finder vi nogle af Europas top golf baner indenfor kun 20 -25 minutters kørsel, heribland La Reserva, La Cañada, San Roque og Valderama.

Derudover kan man generelt sige at der indenfor 30 minutters kørsel ligger et sted i mellem  25-30 18 hullers golfbaner.

Spa´et på Albayt Resort

Albayt golfresort i Malaga er meget sports orienteret og har eget fitness center og Spa hvor der tilbydes et bredt udvalg af terapiformer og massager for både sjæl og krop.

Spa´et har mange forskellige former for vandmassager, som hver især focuserer på en bestemt del af kroppens muskulatur.

Der er endvidere mulighed for Turkisk bad ved 45 grader samt sauna ved 80 grader.

Forskellige former for massage gives af husets egen fagkyndige.

Restauranten på Albayt Golf Resort

Restauranten og dens hyggelige terasse med udsigt til par 3 banen og bjergene i baggrunden giver mulighed for at spise af husets egne velassorterede menuer af 3 retter. Der serveres ikke buffet på restauranten

Alle retter serveres, også morgenmaden..der er altså ikke buffet.

Golfskolen på Alabyt Resort

Der tilbydes privat undervisning på alle niveauer, også for grupper. Priserne er rimelige – f.eks. 40€/timen for privatundervisning.

Golfbaner i nærheden al Albayt Resort

Estepona Golf ligger lige i nærheden ligesom Valle Romano og Golf La Duquesa, og indenfor 30 minutters kørsel ligger der i mellem  25-30 golfbaner.

Golfferie i Malaga med selvforplejning

Vælger man golfferie i Malaga med selvforplejning i Alabyt Resorts lækre lejligheder, hvoraf mange enhederne i stueetagen har egen lille have med terasse, ja så ligger det kendte supermarked Mercadona, som vi kan anbefale på grund af deres høje kvalitet, kun et par minutter væk i bil, lige rund om hjørnet.

Albayt Resort – Tips om hvor man kan spise ude i Estepona

Vi kan som sagt anbefale Estepona havn, Puerto de Estepona, som et sikker valg, og det som ligger tættest på resortet - her er der et stort udvalg af internationale og lokale restauranter i alle prislag.

Estepona pueblo er også kun nogle minutters kørsel fra resortet og har fremfor alt meget typisk spansk at byde på med sine mange tapas barer, vinbarer og restauranter..mange ligger lige på gågaden, dvs. hovedgadend som ligger parallelt med strandenpromenaden kun to gader længere oppe; andre restauranter ligger lidt bedre gemt væk i de små smalle side gader i den gamle bydel.

Det kan derfor anbefales at gå en lille tur rundt i denne smukke gamle bydel inden man vælger spisested.

Puerto de La duquesa er et andet oplagt spise sted, kun 10 minutter i bil, og er man til Spanske fiskeretter så er strandpromenaden i Manilva som ligger et par kilometer længere imod vest, et godt bud på en god aften ude i det mere lokale, blandt den lokale Andalusiske befolkning.