| bandera alemana | 

Book greenfees Alhaurin Golf online

Billeje fra ALHAURIN GOLF  - LEJ BIL HOS MALAGABIL

Få bilen leveret til Alhaurin golf.

Kontakt MALAGABIL.

Afstand i KM fra Malaga lufthavn - Alhauring Golf: cirka 25 km

Afstand i tid: Malaga lufthavn - Alhauring golf Hotel: cirka 40 minutter

Vi anbefaler at du lejer en bil fra lufthavnen hvis du skal spille golf på Alhauring golf.

Hos MALAGABIL er alle priser all inclusive - du kan leje en Fiat Doblo eller lignende fra omkring 150€....fantastisk service!

Biludlejning ALHAURIN GOLF.

--

Med vores nye online bokingsystem  kan du nu booke greenfees Alhaurin Golf til dagens bedste priser.

Greenfeepakke Alhaurin golf - Golfpakke Alhaurin golf

Gør din egen greeenfee pakke på Costa del Sol på vores online bookingside, nemt og bekvemt - du kan tilvælge en eller flere golfbaner og dermed skræddersy helt din egen greenfees pakke Alhaurin Golf.

Betal bekvemt ved ankomsten til Costa del Sol.

Alhaurin Golf Hotel - Golfresort på Costa del Sol

Vi har gode tilbud på Play & Stay golfferie i Malaga på Alhaurin Golf Hotel - disse ligger pt under opdatering pga omstrukturering af vores tilbudssider.

Alhaurin golf resort kan anbefales til dem som gerne nyder en ferie oppe i de Andalusiske bjerge. Resortet er et af kystens eneste golf resorter med 18 hullers bane som ligger på en så priviligeret position, cirka 400 meter over havets overflade, dog kun få minutter fra kysten.

...modtag et super tilbud på Alhaurin Golf...vi har altid makredets laveste priser...garanteret!...;)

Alhaurin Golf Tilbud - Golfferie - golfpakker

Super tilbud Alhaurin Golf: Overnatning i dobbelt værelse med morgenmad + FRI GOLF

49€ per person per dag

Gældende indtil 31/08 2012 - minimum 2 personer

Mulighed for tilbud med billeje fra Malaga lufthavn.

Alhaurin Golf Hotel - Golfresort på Costa del Sol


Alhaurin Golf består af en 18 hullers golfbane og et 4 stjernet hyggelige Golf Hotel, plus en par 3 bane med eget golf akademi.

Dette golfresort er en af kysten eneste bjergresorter som ligger smukt tilbagetrukket, kun 12-15 minutter kørsel fra kysten ad en bred og nyrenoveret vej, dvs cirka 40 minutter fra Malaga Lufthavn - man kører op ad den smukke og forbedrede landevej som fører fra Fuengirola og ind i landet til Alhaurin El Grande og Coin..

Golf Resort Malaga - Idyllisk natur

Dette idylliske Golf Resort Malaga har fra flere huller en fantastisk udsigt over Mijas dalen og Middelhavet, og er belligende lige imellem byerne Mijas og Alhaurin el Grande, dog tættests på sidstnævnte.

Den meget skønne natur som omgiver golfanlægget, med både bjerge, granskove, og dale med rislende bække, byder på golfspilleren på spændende variationer og udfordringer fra green til green, som i sin tid blev designet af den legendariske, og for kort tid siden afdøde, Severino Ballesteros.

Alhaurin Golf - Golf baner på costa del Sol


Alhaurin Golf er på grund af sine naturlige elementer og højdeforskelle, ikke en let bane at spille  - den er en af de mere krævende golf baner på Costa del sol med sit kuperede terræn, som også indebærer en del blinde slag. Buggy er en nødvendighed.

For spillere med højere handikap er der et eget golfakademi på Alhaurin Golf, og en par 3 bane, som kan bookes i proshoppen, med mulighed for undervisning i grupper eller privat, alt til rimelige priser.

Mange ville være enigo om at Alhaurin Golf er en af de mest udfordrende golfbaner på Costa del Sol.

Alhaurin Golf Hotel - Et firestjernet golfresort på costa del Sol

Resortet har som sagt et nyt og charmerende 4 stjernet landligt hotel, holdt i rigtig hyggelig andalusisk “cortijo stil” med højt til loftet, kæmpe senge i dobbeltværelserne og kvidrende småfugle udenfor vinduerne.

Hotellet er en tilbygning til en velkendt restaurant, La Ventilla, en landrestaurant også kaldet "Venta" hvilket er den typiske betegnelse for større restauranter i og udenfor de Andalusiske indland byer.

Golf Hotel Malaga - Spansk atmosfære


En absolut idyllisk belligenhed i vidunderlige naturomgivelser, gør dette Golf Hotel i Malaga til den perfekte ramme for golfspillere og feriegæster som søger en afslappet og mere Spansk atmosfære til sin golfferie i Andalusien.

Restauranten på Alhaurin Golf kan på det kraftigste anbefales og tilbyder nogele enestående anretninger, inspireret i det nye internationale køkken, og med mange penselstrøg af Andalusisk køkken, herunder en 3 retters daglig menu til den yderts rimelige pris af 11€. Hertil  kommer drikkevarer.

Golf ferie Malaga - Spansk kultur

Og ganske romantisk vill nogen nok synes, med gang aftand til store skovområder, Spanske restauranter og for eksempel flere rideskoler i området, alt indenfor få minutters kørsel fra Golf banen og Hotellet.

Er man til Spansk kultur, måske tapas og god vin, ligger der flere små byer i omegnen hvoraf Mijas Pueblo og Alhaurin el Grande er de nærmeste - begge er den korte tur og besøget værd.