| bandera alemana | 

Añoreta Golf Malaga - 18 hullers golfbane øst for Malaga

LEJE AF BIL MALAGA ØST

BILUDLEJNING MALAGA ØST

Bestil biludlejning og få bilen leveret ved Añoreta Golf øst for Malaga - for kun 20€ .

Priserne begynder fra omkring 150€/uge i lavsæsongen - golfsæsongen....UDEN DEPOSITUM

UDEN SELVRISIKO MALAGA ØST

Afstand i KM fra Malaga lufthavn Añoreta Golf øst for Malaga: cirka 40 km

Afstand i tid: Malaga lufthavn - Añoreta Golf øst for Malaga ca 40 minutter.

Kontakt SKANBIL.

Leje af velegnet bil til 4-5 golf spillere + golfbags og gear gøres ved at vælge gruppe K - Fiat Doblo eller Citroen Brelingo eller lignende.

BILUDLEJNING MALAGA ØST - ANORETA GOLF -  UDEN DEPOSITUM

DANSK BILUDLEJNING MALAGA ØST

DANSK KUNDESERVICE ;-)


Anoreta golf Malaga er en 18 hullers golfbane beliggende i den østlige del af Málaga i Axarquía-distriktet, cirka 25 minutter fra Malaga lufthavn.

Añoreta Golf Malaga ligger i et af kystens mest subtropiske områder med varmt klima hele året rundt,  skyldet den geografiske beliggenhed mellem bjergene i nord og Middelhavet direkte mod syd.

Beliggende i byen Rincón de la Victoria, er Anoreta Golf Club omgivet af små og fortryllende byer fyldt med hvidmalede huse. Besøgende kan udforske byerne Nerja, Torre del Mar, Alcaucín og Maro, for at nævne et par stykker, og den naturlige park i bjergene (Parque Natural de las Sierras de Tejeda), der er kendt for sin storslåede bjergkæde Maroma, hvor også det højeste punkt i Málaga ligger.


Anoreta Golf Malaga - Klubhuset

Det charmerende klubhus på Añoreta Golf klubhuset er bygget efter traditionelle andalusiske mønstre. Det første, der fanger øjet, er det varierede grønne vidder i de omkringliggende områder og en fortryllende mauriske springvand omgivet af duftende blomstrende appelsintræer.

Inde i klubhuset, kan golfspillere drage fordel af en bred vifte af faciliteter til afslapning efter en tilfredsstillende dag på greenen.
Deriblandt Añoreta Golf Malaga Restauranten som tilbyder et stort udvalg af Middelhavs specialiteter, samt en speciel golf –menu som kan nydes på den pragtfulde terrasse med udsigt over det 13. hul.

Anoreta Golf Malaga– Proshoppen

I Pro-Shopopen er der yderst venlig betjening og udbuddet et stort, selv for de  mest krævende golfspilleres behov.

Klubhuset er udstyret med moderne omklædningsrum.

Anoreta Golf Malaga – Sport Faciliteter

Andre sportslige aktiviteter på Anoreta golf Malaga omfatter både tennis og paddle.

Añoreta Golf Club er et vidunderligt samlingssted for grupper af venner i alle aldre, og professionelt personale er altid klar til at hjælpe sine gæster på enhver måde.

Añoreta Golf er åben året rundt.