| bandera alemana | 

Tilbud Atalaya Golf

Der ligger altid gode tilbud Atalaya Golf hos SKANGOLF - spar penge...send os en mail inden de booker en golfferie Atalaya Golf...vi har garanteret bedste priser og tilpasser gerne golfrejsen helt efter Deres ønsker...

...få et Tilbud på Atalaya Golf i dag...vores venlige kundeservice svarer omgående med en super pris...;)

Atalaya Park Golfresort Costa del Sol

Atalaya Park Golf resort er et firestjernet golfresort som  ligger i Benahavis på Costa del Sol, cirka 45 minutter fra Malaga Lufthavn, nogle minutter forbi Marbella, Puerto Banus og San Pedro.

Resortet  har to egne golfbaner af samme navn, Atalaya Old Course og Atalaya New Course – begge, modne 18 huls parkbaner som der er få af på Costa del Sol.

Hotel Atalaya Park som ligger på en 50.000 m2 stor grund med subtropiske haver, lige ned til middelhavet, har egen driving range lige ved siden af hotelbygningen.

Der er i alt 475 værelser og 12 konference rum, og Atalaya Park golf Resort er på grund af sin beliggenhed og størrelse meget familievenligt - og meget sportsoreinteret.

Der er hele 6 pools hvoraf den ene er indendørs og opvarmet, 9 tennis baner, en fodboldbane og masser af muligheder for at dyrke vandsport, inklusive vandski, jetski og dykning.

Baghaven og terassen ligger helt ned til middelhavet, og der er havsudsigt fra mange af de bekvemt indrettede værelser med balcon, og  som har følgende på alle væresler:  aircondition, Minibar, Satellit TV, Telefon, Safe boks .


Restauranter på Atalaya Park

Der er 3 restauranter på golfresortet samt 2 barer som holder åbent alt efter årstiderne.

Atalaya Park - Yderligere faciliteter

Fitness center og sauna med tyrkisk bad.

Der er gratis shuttle bus op til Atalaya Golf banenernes klubhus som ligger et par minutter væk i bil.

Hotel Atalaya Park golf resort i Marbella - Omgivelser

Fra golfresortet kan man på 5 minutter være i den kendte yachthavn Puerto Banus hvor det bugner af luksus og, hvor der er den største koncentration af designer forretninger i hele Spanien per m2.

Marbellas gamle bydel er også besøget værd med sine mange hyggelige restauranter, caféer og lange strandpromenade lidt længere nede.

Golfbaner i nærheden af Atalaya Park Golf Hotel

Udover de to Atalayas to egne golfbaner, ligger der et hav af spændende baner indenfor 10-15 minutters kørsel, som for eksempel, Valle Romano, La Quinta, Los Naranjos, Los Arqueros, Monte Mayor, Los Flamingos, Rio Real og Santa Clara.

Og så er der kun cirka 30-35 minutters kørsel ned til Gibraltar og Sotogrande området hvor der ligger flere mesterskabs golfbaner som Sotogrande, Finca cortesin og Valderama.