| bandera alemana | 

Billeje Malaga lufthavn - Biludlejning Malaga lufthavn - MALAGABIL

Der er lige nu gode priser på billeje Malaga lufthavn hos MALAGABIL -  søger du billeje Malaga med det hele inkluderet kan vi varmt anbefale dette pålidelige lokale firma med dansk kundeservice.

Alle biler leveres på Malaga lufthavn i ankomsthallen hvor der vil stå personale og vente på jer med et skilt. Det kunne ikke være nemmere at leje bil i Malaga.

Vil du sammenligen priser på Billeje Malaga lufthavn er det absolut nødvendigt at du kigger lejebetingelserne hos de forskellige biludlejningsfirmaer Malaga lufthavn nøje igennem, idet langt de fleste udbydere ikke har all inclusive priser Billeje Malaga (SELV OM de lover at det er all inclusive).

Prissammenligning på Biludlejning Malaga er nemt hos Malagabil - alt er nemlig inkluderet, så det er den pris du kalkulerer på forsiden som gælder og som vil blive bekræftet.

Biludlejning Malaga

På denne side tilbyder vi at kunne leje biludlejning Malaga lufthavn og billeje Malaga med alt inkluderet i prisen.

Gennem vores søsterfirma, SKANBIL, kan vi tilbyde markedets bedste koncept indenfor billeje Malaga lufthavn.

BILLEJE MALAGA - RABAT TIL SKANGOLF KUNDER

Fra og med Marts 2014 tilbyder vi spesialpriser på BILLEJE MALAGA til SKANGOLF kUNDER. Det er vigtigt at De når De kontakter os vedrørende biludlejning Malaga informerer om at De har fundet os via SKANGOLF.

Fordelaktige priser på BILLEJE MALAGA BILUDLEJNING vil da blive tilbudt...på forhånd tak!

BILLEJE MALAGA FULD KASKO UDEN SELVRISIKO

Grunden til at vi tilbyder attraktiv BILLEJE MALAGA er, at der i ALLE priser på billeje Malaga indgår FULD KASKO FORSIKRING UDEN SELVRISIKO (og UDEN DEPOSITUM hvilket er en og samme ting), samt at personale vil levere bilen personligt i lufthavenen UDEN ekstra omkostninger.

Læs mere om fordelene ved at leje med et godt lokalt firma herunder, d.v.s. om Billeje Malaga uden betaling for benzin, og hvorfor det netop ved sammenligning af priser på billeje i Malaga, er vigtigt at tage med i betragtning, om der ved ankomsten i Malaga skal betales for en fuld tank benzin eller ej...HVILKET IKKE er tilfællet hos SKANBIL.

BILLIG BILLEJE MALAGA

Vi anbefaler også at tage et kig på denne link til BILLIG BILLEJE MALAGA - et godt Dansk low cost biludlejningsfirma i Malaga med attraktive priser på all inclusive billeje Malaga.

Hos SKANBIL vil De ikke blive negativt overrasket over at skulle betale ekstra for det ene og det andet, hvilket desværre netop er tilfællet hos mange udbydere af billeje i Malaga.

Det er derfor vigtigt at informere sig nøje om lejevilkår inden man vælger med hvilket firma man skal booke sin billeje Malaga til den forestående ferie.

På SKANBIL.COM er der gjordt stor umage med, PÅ FORHÅND at gøre det klart og tydeligt, helt nøjaktigt hvad som er inkluderet i priserne.

RABAT PÅ BILLEJE I MALAGA TIL SKANGOLF KUNDER

Som SKANGOLF kunde får De selvfølgelig rabat på alt inklusiv billeje fra Malaga igennem vores egen biludlejning -nævn venligst SKANGOLF når De booker.

BILUDLEJNING MALAGA LEVERING I ANKOMSTHALLEN

SKANBIL´s kundevenlige oplæg inkluderer altid personlig levering af lejebilen direkte i ankomsthallen i Malaga lufthavn.

BILLEJE MALAGA MED ALT INKLUDERET - UDEN EKSTRA TILLÆG

Vores billeje Malaga med alt inkluderet UDEN ekstra tillæg, bygger på vores ALT-I-ÉN-PRIS koncept, hvor der ikke kommer ekstra tillæg eller andre dårlige overraskelser ved ankomsten til Malaga Lufthavn.

Vi er derfor glade for at kunne markedføre os som det mest kundevenlige biludlejningsfirma indenfor biludlejning i Malaga lufthavn.

Følgende er ALTID inkluderet hos SKANBIL:

 • Fuld Kasko forsikrig uden selvrisiko
 • Ulykkesforsikring (CDW)
 • Personskadeforsiring (PAI)
 • Tyveriforsikring (TP)
 • Gratis lægeassistance i tilfælde af ulykke
 • Levering i ankomsthallen i Malaga Lufthavn
 • Lejekontrakten klar til underskivelse ved ankomsten
 • Betaling ved ankomsten
 • Ekstra førere GRATIS
 • Barnestole og siddepuder GRATIS
 • Fri Km
 • Ingen afbestillingsgebyr
 • 24 timer vejassistance
 • Alle skatter og afgifter

Super-kundevenlig brændstof politik

Lejebilen leveres med ½ tank – Den returneres ligeledes med ½ tank..

skanBIL tjener IKKE penge på salg af brændstof imod forudbetaling af en fuld tank.

Biludlejning i Malaga uden betaling af benzin

Man kan som kunde drage nytte af biludlejning i malaga uden betaling for benzin eller brændstof - Dette er nemt og kundevenligt, og bevis for hvor meget skanBIL gør ud af at holde en god og brugervenlig linie hele vejen.

Der er med denne lette halv-tank-ud halv-tank-ind løsning, ingen forudbetaling for en fuld tank til skyhøje priser, hvilket biludlejningsfirmaet tjener 30-40 Euro ekstra på, altså cirka 200-300 Kroner.

Ligesom at der HELLER IKKE vil blive opkrævet Kreditkort depositum ved levering af bil i Malaga, noget som er tilfællet hos et større og meget kendt firma ;)... vi blinker også.... indenfor dansk biludlejning i Malaga.

Nye Biler til leje i Malaga

skanBIL arbejder med nyere biler til leje i Malaga, af mærker som f.eks. Nissan, Chevrolet, Toyota, Fiat, Ford, VW, Peugeot, Renault, Mazda.

Alle biler er udstyrede med aircondition og stereoanlæg - Størstedelen af bilflåden er diesel biler.

Leje bil i Malaga - Alt inkluderet I én pris

Som del af skanBIL´s enestående og banebrydende concept, er alt inkluderet i én pris – dvs at der ikke er ekstra tillæg på hverken personlig levering i lufthavnen, selvrisiko eliminering,  barne stole eller ekstra førere.

Kvik levering af bil i Malaga

Venligt personale venter på dem i Malaga lufthavnsnkomsthall med deres navn på et skilt og de vil blive ledsaget lige ud til lejebilen som stå klar.

Ved at leje bil i Malaga gennem skanBIL undgår de bade stress og sure miner hvilket er med til at gøre starten på ferien så smidig som muligt.

Billeje i Malaga med lejekontrakten klar ved ankomsten

Såfremt de har tilsendt al nødvendig information i forvejen, vil lejekontrakten være udfyldt og klar til underskrivelse ved ankomsten hvilket også medvirker til en hurtig levering af bil I Malaga.

Direkte biludlejning i Malaga lufthavn - Undgå lange køer

Hos skanBIL undgår de unødige forsinkelser ved ankomsten som at vente i lange køer hos overbookede billige selskaber, noget som desværre er blevet til en uundgåelig del af at bestille billig biludlejning i Malaga lufthavn gennem et såkaldt lavprisfirma.

De undgår også at skulle lede efter  en minibus (også kaldet "courtesy bus") udenfor terminalen, og masen ind og ud med pakkenilliker og golftasker, og blive kørt til et "nærtliggende" kontor hvor der ofte også er lang kø for at få udleveret en bil.

Fri kilometer og service I tilfælle af sammenbrud er hos skanBIL en selvfølge, ligesom gratis lægehjælp er det i tilfælle af uheld.

Klik venligst på SKANBIL logoet øverts på siden for at gå videre til biludlejning i Malaga lufthavn.