| bandera alemana | 

BILLIGE FERIEBOLIGER COSTA DEL SOL


Søger De billige ferieboliger Costa del Sol kan vi anbefale dette mindre lejlighedskompleks bestående af cirka 30 enheder med egen have og Pool.

Anlægget ligger i Riviera området, imellem Fuengirola og Marbella som er de to nærmeste byer. Der er cirka 10 minutters kørsel til Fuengirola og 15 minutters kørsel til Marbella centrum, hvoraf førstnævnte er den nærmeste.

Ferieboligerne ligger få minutters kørsel fra kysten, og kun cirka 35 minutters kørsel fra Malaga Lufthavn, dvs. meget centralt belliggende lige imellem flere gode golf baner på Costa del Sol, herunder Cabopino, La Cala, Calanova, El Chaparral, Santa Maria og Santa Clara, som alle kan anbefales, og som ligger indenfor 10-15 minutters kørsel fra anlægget.

Disse ferieboliger i Malaga er et godt "basic" alternativ til en økonomisk golfferie, dvs.  et typisk Spansk ferie kompleks i Andalusisk stil - det er ikke nyt, men dog meget velplejet og roligt belligende, med let parkering og med alle fornødenheder til en golfferie på Costa del Sol baseret på selvforplejning.

Fra dette mindre resort i Malaga er der gangafstand til et mindre shopping center med mini market og et par restauranter, samt kun 3-4 minutters kørsel i bil ned til stranden og flere større shoppingcentre.

Priserne på disse billige ferieboliger Malaga ligger meget økonomisk, og derfor et godt valg til dem som hellere bruger pengene på mere golf...;)... indenfor det samme budget.

Faciliteter på lejlighederne:

  • Nem parkering på anlægget
  • Dejlig palmehave
  • Stor pool
  • Veludstyredet køkken
  • Terasse/balcon
  • Eftermiddagssol
  • 3 minutter til lokalt minimarket
  • 3 minutter i bil til stranden og kystvejen N-340
  • Mange gode golfbaner indenfor 10-15 minutters kørsel


Fra alle enhederne kan man nyde eftermiddagssolen da komplekset ligger syd-vest

Økonomiske Ferieboliger på Costa del Sol - fra 2-4 pers.

Et soveværelse + opredning i stuen på sovesofa (bredde 130cm):

De mindre enheder af disse ferieboliger på Costa del Sol som består af  køkken, badeværelse samt ét soveværelse med to enkeltsenge og en sovesofa i stuen, ligger i stueetagen og har sin egen lille terasse direkte ud til poolen.

Enhederne kan rumme op til 4 personer, fint til to par, men vil man i en gruppe på 3 have det bekvemt, anbefaler vi maks. 3 voksne til denne størrelse

Billige Ferieboliger på Costa del Sol - fra 4-6 pers.

To soveværelser hvoraf ét med dobbelt seng og ét med to enkeltsenge + opredning i stuen på sovesofa (bredde 130cm):

Enhederne kan rumme op til 6 personer, f.eks. tre par, men vil man i en gruppe på 4 venner have det bekvemt, anbefaler vi maks. 4 voksne til denne størrelse feriebolig.

Disse billige ferieboliger Costa del Sol anbefaler vi, fordi de er et godt og økonomisk udgangspunkt til en skræddersyet golf ferie på Costa del Col, og fordi de let kan kombineres til en golfpakke Malaga, ikke mindst p.g.a. de mange gode golfbaner som ligger lige i nærheden..

....for at booke eller indhendte et SUPER TILBUD...send os en kort mail...;)