| bandera alemana | 

 

EJENDOMME TIL SALG MARBELLA

Er du på jagt efter EJENDOMME TIL SALG MARBELLA og at gøre "det gode køb" lige nu hvor priserne ligger godt og til købers fordel, så klik på følgende link til en DANKS EJENDOMSMÆGLER I MARBELLA

BILlIGE FERIEBOLIGER MARBELLA


Dejlige store ferieboliger i Marbella / ferieboliger i Puerto Banus, beliggende i Nueva Andalucia cirka 45 minutters kørsel i bil fra Malaga Lufthavn.

Bygget i Andalusisk stil, og med rummelige enheder som spænder fra lejligheder til leje i Puerto Banus med 2 soveværelser, er dette anlæg et godt økonomisk valg i et af kysten mest eftertragtede onmråder.

Disse billige ferieboliger Costa del Sol er ikke nye, med derimod meget velholdete og har store rummelige lejligheder - "basic" og samtidigt veludstyrede med alle fornødenheder til en super golfrejse til Marbella baseret på selvforplejning.

Disse ferieboliger i Puerto Banus har egen pool.

Ferieboligerne ligger iblandt et hav af lækre golfbaner i Marbella og Nueva Andalucia, og byder på masser at faciliteter.

Golfbaner i Nueva Andalucia og Marbella området

Der ligger mange golfbaner i Marbella af høj kvalitet meget tæt på anlægget, deriblandt Los Naranjos, Aloha, Las Brisas, Rio Real, Santa Clara, La Quinta, Guadalmina og Valle Romano, alle indenfor 10-15 minutters kørsel i

Gangafstand til Puerto Banus

Der er gangafstand til puerto Banus med sine mange restauranter, barer og flotte havnekaj hvor de helt store mega yachts ligger for anker ude på den sidste mole mod vest.

For de som ikke kender området er det værd at nævne at Puerto Banus er kendt for sit spændende natteliv og de mange designer shops som ligger på række - det siges at Puerto Banus er stedet med flest designer shops per m2 i hele Europa.

Golfferie Marbella

Nueva Andalucia ligger kun 5 minutters kørsel fra Marbella Centrum som absolut er et besøg værd - en smuk og velhold gammel by, hvor den gamle bydel eller "casco antiguo" med sine mange restauranter og appelsintræ klædte gader og torve, altid er en fornøjelse at besøge på en golferie i Marbella.