| bandera alemana | 

Calanova golf - Tilbud

Modtag Tilbud Calanova golf - vi har lige nu tilbud med ubegrænset golf en uge på Calanova Golf - mulighed for at bo lige ved banen i en lækker lejlighed med selvforplejning til 4 eller 6 personer.

Flot udsigt, god golf på spændende golfbane og mulighed for billeje fra Malaga - Resortet ligger kun få minutter fra kysten og cirka 35 minutter fra Malaga..

...spar penge...send en mail med antal personer og datoer, og modtag et super tilbud på greenfees på Calanova Golf...;)


Calanova Golf - en nyere par 72 golfbane Malaga

Calanova Golf Club er en af de nyere golfbaner Costa del Sol, belliggende i en af kystens "golf dale" med flere andre gode baner lige i nærheden, og kun cirka 8 minutters kørsel fra N340 hovedvejen i La Cala de Mijas, en dejlig lille ferie destination for en afslappet golfrejse til Costa del Sol.

Calanova Golf er en populær 18 hullers golfbane Costa del Sol. En par 72 bjergbane kun få minutter fra kysten på 5.866 meters længde, som på grund af den Andalusiske bjerg naturs ”rammer” er hold med smalle fairways, hvorfor buggy altid er nødvendigt.

Calanova Golf er anlagt efter de amerikanske GA normer med hensyn til tees, bunkers og greens.

Calanova Golf - en bane med muligheder for strategi

Banen har et spektakulært design som giver masser af muligehder for strategi i spillet gennem alle 18 huller – den er en bakket golfbane med flere højtliggende green som derfor bedst spilles med buggy.

Nogle fairways er brede, andre ret smalle dog meget reelle for en bjergbane at være.

Calanova Golf på costa del sol er en absolute prisværd bane og der gøres meget ud af at skabe en god og hjemmelig atmosfære, ikke mindst af klubbens hyggelige nuværende leder, Manolo Fernández, som alt får at alle skal føle sig velkomne lige fra ankomsten til.

Billige Greenfees Malaga - tilbud Calanova Golf

Caloanova golf er en af de golfbaner på costa del sol som ligger mindre en 45 minutters kørsel fra Malaga lufthavn, og kun 10-15 minutter fra Fuengirola - billige greenfees Malaga på Calanova Golf kan let kombineret med andre nærliggende golfbaner..