| bandera alemana | 

Cerrado del Aguila Golf Resort - Costa del Sol

Cerrado del Aguila golfbanen i Malaga egnen, ligger kun 8-10 minutter kørsel fra Fuengirola og N-340, og huser et lækkert golfanlæg med moderne klubhus faciliteter og en 9 huls bane med forventet udvidelse til 18 huller indenfor året 2011.

Fra sin hævede position nyder man fra Cerrado del Aguila en fantastisk udsigt over middelhavet, samtidig med at anlæget giver en klar landlig og Spansk følelse, som allerede vækkes på vej op ad den ældre snoede landevej, som fører op til resortet.

Klubhuset står frem som et supermoderne anlæg, med et stort udbud at faciliteter som f.eks fitnesscenter, bar og restaurant med enestående udsigt over fairways og dalen derunder.

Discount Greenfees Malaga

Denne golfbane er både udfordrende og prisværd - vi tilbyder discount greenfees Malaga på Cerrado del Aguila Golf, som for øvrigt godt kan spilles til fods, hvilket har gjordt den til en populær bane blandt Skandinavere.

Det er samtidig en bane som kan spilles af spillere på på alle niveauer.

Smukke omgivelser - flotte udsigter fra flere tees - og et imponerende og moderne klubhus...alt i alt en god ramme for en dag med billig golf i Malaga