| bandera alemana | 

El Chaparral Golf – en golfbane på Costa del Sol som har alt.

Golfbanen El Chaparral havde en lokal annonce kampagne som viste smilets tegn med følgende tekst:

:) smil ..vi har det hele.

...og ikke uden grund.

Det er en af de mest prisværde golfbaner på kysten, men samtidig krævende og straffende, med meget rought og ret smalle greens, anlagt i et ret kuperet granskovsområde, hvilket man har bevaret som det skønneste naturlige element.

Banen er anlagt med hele 6 par fem huller, 6 par 4 huller og 6 par tre huller...;)

Mange af husets faste gæster "elsker" El Chaparral Golf og beder om dat spille den hver eneste gang ...det forstår vi godt, og vi kan heller ikke anbefale den nok. Hermed gjodt..;)

Greenfees El Chaparral Golf

Vi har altid gode tilbud på greenfees El Chaparral golf, men er lige nu ved at omstrukturere vores tilbudssider om på www . skangolf . com

...send os en kort mail med Deres ønsker om et uimodståeligt tilbud på El Chaparral Golf i Malaga.

El Chaparral Golf bane Malaga


Vi finder El Chaparral golfbane i Malaga kort efter Fuengirola, retning Marbella, belligende i Mijas Costa komune ved afkørsel Km 203 på N-340, cirka 35 minutters kørsel fra Malaga Lufthavn.

Obs! Det er let at køre forbi afkørslen ind på den smalle, paralelle vej, som kommer lidt overraskende efter “El Faro” Fyrtårnet på højre hånd, derefter “El Chaparral” skiltet, cirka 200 meter inden den egentlige indkørsel med sin hvidkalkede bue som bærer navnet El Chaparal Golf.

Der står “Via de servicio” på det lille vejskilt i øjenhøjde, og herfra ses nu “El Chaparral Golf” lidt længere fremme.

Og kører man for langt, er der ikke langt til næste "Cambio de Sentido" hvilket betyder "skift kørselsretning", eller, vend rundt 180 grader...til de som ikke har været i Spanien kan vi oplyse at dette er godt at vide - til de som har været hernede ved husker sikkert hvorfor vi nævner det...;)

Golfbaner Malaga - El Chaparral Golf

Golf banen El Chaparral bliver af mange anset som en af Costa Del Sol´s bedste golfbaner, og selvom den kun har stået færdig med sine 18 huller i cirka 5 år, er den en af de mest variede baner at spille på Costa Del Sol, og dermed også en af de mest populære baner...ikke mindst blandt Skandinaviske golfspillere.

Udsigten fra mange tees er helt overvældende med middelhavet i baggrunden, velholdte greens og frodig beplantning, og selvom man for nylig har investeret i nye og topmoderne buggies, lader El Chaparral Golf sig spille til fods.

El Chaparral golf - Yderligere faciliteter

Der er en top golfskole på stedet, en god drivingrange, og der er gjordt meget ud af detaljerne fra ende til anden - også klubhuset er rigtigt hyggeligt holdt i typisk Spansk cortijo stil som omfatter både proshop og a la carte restaurant med panoramisk udsigt til kyst og hav.

Billige Greenfees Malaga - El Chaparrral Golf

Se vores tilbud på billige greenfees Malaga - vores discount greenfees på El Chaparal golf ligger også under "Greenfee 18 huller" kategorien..