| bandera alemana | 

Book greenfees på Almenara online

Med vores nye online bokingsystem  kan du nu booke greenfees Almenara golf til dagens bedste priser.

Greenfeepakke Almenara golf - Golfpakke Almenara

Gør din egen greeenfee pakke på Costa del Sol på vores online bookingside, nemt og bekvemt - du kan tilvælge en eller flere golfbaner til Almenara Golf og dermed skræddersy helt din egen greenfees pakke som indholder Almenara Golf.

Betal bekvemt ved ankomsten til Costa del Sol.

Almenara Golf – Femstjernet golfresort i Malaga, Sotogrande

ALMENARE GOLF HOTEL & SPA ligger midt i golfens mekka, cirka 1 times kørsel fra Malaga lufthavn, og kun få minutter fra Sotogrande havnen.

Anlægget ejes af nh Hotels gruppen, og omfatter et meget kuksuriøst 5 stjernet nh Hotel Almenara, bygget lavt i to etager, i varme terracotta nyancer, og helt i Andalusisk stil.

Hele Sotogrande området er særdeles grønt, og står ganske i kontrast til de lidt tørere egne af Costa del Sol, længere ind mod Malaga – og netop denne smukke forandring mærker man gradvist som man nærmer sig Gibratalr og SanRoque.

Almenara Golf - en 27 hullers golfbane i Sotogrande

Som golfresort i Malaga har Almenara Golf med sit femstjernede hotel og store Spa få rivaler – ikke mindst på grund af resortets altomfattende luksus, men også på grund af dens imponerende 27 hullers golf bane, designet af Dave Thomas, og delt op y 3 gange 9 huller, som kan kombineres og spilles efter ønske.

nh Hotel Almenara - femstjernet golfferie i Malaga

Værelserne ligger i mindre lave bygninger lige rundt om hovedbygning med sin store pool lige i den subtropiske baghave.

Fra de fleste værelser er der udsigt til golfbanen – mange har en lille terasse. Der udover er der flere restauranter og konference rum, velegnede til grupperejser.

Nh Hotellets Spa hedder Elysium, og er med sine mange terapiformer og luksuriøse installationer, et af de mest komplette på kysten, hvilket gør Almenara Golf golfresort til et godt valg, hvis ægtefællen måske ikke er så golfinteresseret.

Yderligere faciliteter på Almenara Golf Resort

Resortet tilbyder også afslapning på dets eksklusive beach club.

Af yderligere aktiviter kan nævnes ridning på rideskole i nærheden.

Det første ni huller spiller man smukt nedad, imellem blandt andet kork ege – de næste ni har nogle uforglemmelige huller ved de store søer.

Golfbaner i området om kring Almenara Golf


Som naboer i området har denne imponerende bane blandt andet Valderama, Sotogrande, La Reservas, La Cañada og Finca Cortesin.

Det er derfor oplagt at man i tilvalg til de 4 greenfees som dette tilbud inkluderer, ville vælge en eller flere af de nærliggende top baner i dette ekslusive område.

Af seværdigheder i området kan nævnes Sotogrande Havnen, Gibraltar, og de mindre omkringliggende byer som Guadiaro.

Seværdingheder i nærheden af Almenara Golf

Og er man til gode vine og Andalusisk mad, så ligger Spaniens store sherry område,  Jerez de la Frontere, kun cirka en times kørsel fra Sotogrande, med sine mange vin bodegaervor vinen skænkes direkte fra tønden.

Almenara Golf Resort må absolut regnes for toppen af toppen på femstjernet golfferie i Malaga..

...men også på femstjernet golf i Malaga er der penge at spare...se bara vores tilbud som er markedets bedste..;-)