| bandera alemana | 

DISCOUNT GREENFEES I MALAGA

SKRÆDDERSYEDE GREENFEE PAKKER COSTA DEL SOL

+50 GOLFBANER PÅ COSTA DEL SOL

 

Vi sætter en dyd i at kunne tilbyde markedets bedste priser på greenfees i Malaga og greenfee pakkermere end 50 golfbaner Costa del Sol - lige fra Sotogrande området i vest, Marbella, Nueva Andalucia til Fuengirola midt på kysten, og helt op til banerne nær Nerja og Granada egnen øst for Malaga.


Og så selvfølgelig Alhaurin Golf og Lauro Golf, to bjergbaner belligende kun 15-20 minutters kørsel ind i det Andalusiske, pragtfulde landskab, og som må betegnes som  nogle af Europas mest spændende.


Men langt tørstedelen af de mere en godt 60 golfbaner i Malaga ligger dog koncentrerede på strækningen mellem Fuengirola, Elviria, Marbella og Nueva Andalucia, og ned til Estepona.

Og det er da også her på vest kysten at de tilbagevende golfere vælger at koncentrere sig, da golfbanerne ligger på "ræd og række", mange indenfor en halv times kørsel fra hoteller, ferieboliger og golfresorts i Malaga som vi ligeledes tilbyder billig golfferie på, også til attraktive discountpriser.

BILLIGE GREENFEE PAKKER - SKRÆDDERSYET

Vælg imellem mere end 50 golfbaner i Malaga

Vi giver altid SUPER TILBUD PÅ GREENFEE PAKKER I MALAGA helt efter hver enkelt gruppes ønsker om område, baner, sværhedsgrad, hcp og budget.

Vores gode lokale kendskab og de mange golf baner i Malaga vi samarbejder med gør, at vi altid kan ramme plet med det perfekte tilbud som passer lige netop til Deres gruppes ønsker.

Det letteste er at kontakte os med en kort mail med antal personer i gruppen, cirka datoer, ønskede områder, gruppen gennesnits HCP og eventuelt ønskede golfbaner...

...send os indledningsvis en kort mail...det lønner sig!!!

..vi har altid markedets bedste priser på SKRÆDDERSYEDE GREENFEE PAKKER PÅ COSTA DEL SOL

DISCOUNT GREENFEES I MALAGA

Husk!!! ved booking af flere green fees ad gangen vil prisen være ENDNU LAVERE end de annonsere greenfee priser per stk. som ligger under tilbud.

Det kan altid godt betale sig først at sende os en kort mail til info @ skangolf . com - eller via kontakt formularet...

...vi har altid solkystens friskeste GREEN FEE TILBUD i skuffen!!!

Imellem de mange udvalgte golfbaner i Malaga som vi samarbejder med, er der flere af de mest berømte championshipbaner og oficielle turneringsbaner som San Roque Golf, Finca Cortesin, Almenara Golf, Los Flamingos og Alferini, La Cala Golf Resort i Cala de Mijas, Atalaya Golf & Country Club, Guadalmina, Los Naranjos Golf i Nueva Andalucia ved Puerto Banus i Marbella, og Golf Rio Real som ligger mellem Elviria og Marbella, Santa Clara, El Chaparral Golf og Santana, for at nævne nogle af de mest kendte og populære 18 huls golfbaner på Costa del Sol vest.

Derudover er der et hav af andre valgmuligheder til at kombinere og sammensætte en spændende greenfee pakke til golfferie i Malaga, både efter ønskede køreafstand til banerne, sværhedsgrad og budget.

Det kan for én gruppe være køreafstanden til og fra golfbanerne som er den afgørende faktor når den rigtige greenfee pakke skal sættes sammen, hvor det, for en anden gruppe, kan være prisen per greenfee som er det alt afgørende.

Modtag vores bedste GREENFEE TILBUD, skræddersyet helt efter ønske... og tilmed billigere...

at sende os en kort mail med Deres ønsker lønner sig hver gang...

 

Golf Malaga green fee tilbud - Golf i Malaga for alle

For at kunne dække et godt udbud til spillere på alle niveauer, tilbyder vi også nogle af de populære 9 huls golfbaner på Costa del Sol hvor begyndere og spillere med et højere handicap også er velkomne og få en god golf oplevelse ud af – 9 huls golfbaner i Malaga kan normalt spilles til fods.

Stort set alle banerne tilbyder professionel træning, enkeltvis eller i gruppe, og mange af banerne har eget golfakademi eller golf skole hvor sving analyse og træning ude på banen med instruktør tilbydes.


Greenfees i Malaga kan selvfølgelig bookes individuelt til den angivne styk pris, men vi tilråder at sende os en kort mail inden booking af greenfees for at få de absolut bedste greenfee tilbud som vi løbende modtager fra de mange golfbaner, og som af samme grund ikke altid ligger opdateret på www.skangolf.com.

SkanGolf garanterer markedets bedste priser på skræddersyede greenfee pakker i Malaga og billige greenfees på Costa del Sol.


På forhånd tak for henvendelsen.