| bandera alemana | 

Greenlife Golf - Et mindre og meget idyllisk Golf Resort på Costa del Sol

Biludlejning ELVIRIA - GREENLIFE GOLF 

BILLEJE HOS MALAGABIL

Få bilen leveret på GREENLIFE GOLF I ELVIRIA.

Afstand i KM fra Malaga lufthavn - ELVIRIA OG GREENLIFE Golf: cirka 35 km

Afstand i tid: Malaga lufthavn - La Cala Golf Resort : cirka 35 minutter VIA BETALINGMOTERVEJEN - AFKØRSEL: CALAHONDA

Vi anbefaler billeje fra lufthavnen og biludlejning ELVIRIA - GREENLIFE GOLF.

Leje af "golf bil" til 4-5 personer +baggage - Fiat Doblo / Citroen Brelingo eller lignende fra omkring 150€....UDEN DEPOSITUM!

Tjek selv...;-)


På Greenlife Golf Club i Elviria på Costa del Sol finder vi ikke blot en velplejet 9 hulllers, par 3 golfbane som "alle" kan spille, men også et stort udvalg af yderligere sportsfaciliteter som f.eks. professionelle tennis trænere og fitness center med sauna og massage.

Tilbud på greenfees på denne bane ligger under kategorien Golf Light for "alle" på tilbuds siden.

Dette mindre og hyggelige golf anlæg ligger lidt tilbagetrukket i meget natursmukke omgivelser, i den øverste del af Elviria og dermed tilhørende Marbella, dog kun få minutters kørsel fra stranden og det dejlige middelhav.

Greenlife Golf Resort i Elviria, Marbella - Faciliteter

Banens faciliteter byder også på driving range med PGA professionelle som kan bookes på stedet til rimelige priser – denne ligger kun 500 meter fra klubhuset, overdækket og på 2 etager, med plads til 36 spillere.

Derudover er der putting greens og chipping green på 1600 m2, boldmaskiner og muligheder for at købe snacks, sandwich og forfriskninger i proshoppen.

I det hyggelige klubhus med pro-shop som ligger lige ud til søen ”El Lago” finder vi også sauna med plads til 5 personer og tyrkisk bad hvor der tilbydes flere former for massage af husets egen massøse, Brigitte, som er specialist på golfmassage.

Golf Light - Golfferie for alle

Greenlife Golf er et oplagt "Golf light" 9 huls golfanlæg, og dermed absolut egnet til spillere med højere handicap eller nybegyndere. Så hvis ferien ikke kun skal handle om golf, men måske også om sol, strand og romantik, ville Greenlife Golf være et ideélt valg til en golfrejse til Malaga.

Der er flere andre 9 huls baner som ligger i nærheden og som let kan kombineres med et ophold på Greenlife Golf, hvilket alt i alt også udgør en besparelse i greenfees sammenlignet med at spille 18 huller.

Restaurant El Lago – en Michelin stjernet restaurant

En af resortets yderligere stoltheder er restauranten af samme navn, EL LAGO, også belligende i samme bygning som klubhuset og med en idyllisk udsigt til sø og frodige omgivelser, som siden 2005 har haft en Michelin Stjerne.

Greenlife Golf Ferieboliger - Golfferie i Malaga

Greenlife Golf Resort tilbyder endvidere ophold i et meget hyggeligt lille lejlighedskompleks lige op til klubhuset og restauranten. Det er dejlige ferieboliger på Costa del Col som ligger lige ud til golfbanen - der er 12 studielejeligheder samt 3 et værelses lejligheder og 2 luksus suiter.

Ferieboligerne er hyggeligt og moderne indrettede, og har alle en stor sydvendt terrasse med masser af lys, og med en fortræffelig udsigt over middelhavet og de ​​omkringliggende grønne områder.

Yderligere sports faciliteter på Greenlife golf

Der findes også et poolområde på anlægget og man kan som indlogeret feriegæst frit nydebrug af både fitnesscenter og sauna, samt få rabat på greenfees og tennis.

Bor man på Greenlife Golf ligger der rigtig mange andre golfbaner indenfor en halv times kørsel hvilket gør det til at godt valg for golf ferie i Malaga eller golfferie på Costa del Sol.

Klik venligst på PRISER pilen for at se tibud på Greenlife Golf hvor alle kan være med - en populær golfbane i andalusien.