| bandera alemana | 

Guadalmina Hotel & Spa - GOLFREJSE TILBUD

GOLFREJSE TILBUD PÅ GUADALMINA GOLF...skal golfferien have et penselstrøg af klasse og idyl, kombineret med golf på en af Spaniens bedste baner, så vælg et golfrejse tilbud Guadalmina Golf.

Vi er pt ved at opdatere siden hvilket dog ikke betyder at vi ikke har markedets bedste tilbud på et golfresort vi på de varmeste kan anbefale, ikke mindst til ægteparret hvor der er SPA til både hende og ham...

... send gerne en kort forespørgsel med datoer og antal rejsende...

...vi lover at vende tilbage med et kanon tilbud på Hotel Guadalmina Golf og Spa...

Golf pakker Malaga | golfferie Marbella | Tilbud golfrejse Malaga

Guadalmina Hotel & Spa - Firestjernet golfresort i Marbella

Er man ude efter en golfrejse til Malaga i et eksklusivt område, og med bedste kvalitet på både golf og ophold, er Guadalmina Hotel & Spa i vores mening nok et af de bedste valg lige nu, i den højere ende af kvalitets skalaen.

Det er MEGET IDYLLISK og frodig på Hotel Guadalmina Golf...

Belligenheden...ja, man stiger op ad poolen og går tre skridt, og så er man på stranden.

Det hele kun få minutter fra Puerto Banus...

Med sine frodige palmehaver og høje eukalyptustræer som byder velkommen, og middelhavet som kan skimtes i baggrunden bagved South golfbanens laveste hus, som ligger helt ned til stranden, overgår det al forventning, og er et meget fredfyldt og lovende golfanlæg at ankomme til.

Guadalmina Hotel & Spa - beliggenhed

Området Guadalmina baja, har altid mere end noget andet været et eksklusivt villakvarter, og det er da også kun få år siden at en del af disse villaer blev opkøbt, ombygget og udvidet, til det som idag står som et enestående Hotel og golfresort bestående af flere mindre bygninger...og med en helt unik beliggenhed lige ned til middelhavet.

Hotel med eget Spa

Resortet har sit eget Spa med rige muligheder for terapiar og alt godt til kroppen - fra buffet restauranten er der panoramisk udsigt til middelhavet og golfbanen, mens man fra restauranten terasse har palmer og poolområdet i forgrunden...solopgangen fra terassen er et kapitel for sig.

Fra poolen og terassen med de store liggestole, tager man et par skridt og man er nede på stranden.

Guadalmina golf er også en af de ældste golfbaner på Costa del Sol – den åbnede med sine første ni huller i året 1959, og de originale håndtegnede arkitekttegninger hænger flot indrammede i entréen i det fornemme klubhuset.

Vi gør opmærksom på, at der på grund af de pågående vejarbejde i San Pedro området, og kommer man fra Mlaga siden, er der kun én indlkørsel til Guadalmina Baja, dvs. Den del af Guadalmina som ligger ned mod havet, som kun kan nås ved at køre forbi og vende rundt i Benahavis.

Skiltningen på de små numererede villaveje som fører ned til resortet er god, men diskret!

Information om Guadalmina Golf i Malaga

For den kræsne golfspiller skal det nævnes at Guadalmina golf´s south bane, officielt figurerer blandt Spaniens 10 bedste (iflg. Det Spanske Golf Forbund).

Det elegante klubhuset ligger oppe i Guadalmina alta, cirka 5 minutter fra Hotel Guadalmina.

Klubben har i mange år været en meget medlemsorienteret klub, hvilket er grunden til  den høje standard på alt, alt og alt, men også til de relativt høje greenfee priser, som ligger et godt stykke  over de 100 euro i højsæsongen.

Vi er derfor meget glade for at kunne tilbyde så  lave greenfee priser og dermed value for money,  til gæster på Hotellet.

En generøs Lunch menu i klubhuset koster cirka 11€

Golfbanerne på Guadalmina Golf i Malaga

Allerede i 1965 afholdes det første Spanske mesterskab på south banens da 18 huller.

Senere, i 1973 anlagedes North banen med yderligere 18 huller, og anlægges fik i 1989, som toppen af kransekagen en par 3 bane.

I 2008 opnåede man titelen REAL CLUB DE GOLF, d.v.s. Kongelig Golf Klub, som tildelstes af hans majestæt Kong Juan Carlos I.

Gualdalmina Golf North Course

Guadalmina North banen som er designet af Folco Nardi, regnes for mindre krævende en south banen, selv om den arealmæssigt er større, og har flere træer og vand hazarder på hullerne 7, 9 og 18, udover guadalmina floden, rettere bækken, som løber langs hele banen og kommer ind i spil.

Guadalmina South Course

Banen med sine brede fairways, næsten uden rough, er den næst ældste golfbane på costa del sol og er designet af Javier Arana. Store modne træer giver en dejlig skygge som man uundgåeligt må værdsætte i de varmere måneder af året.

Banen undergik total renovering i 2002 hvor nyt vandinganlæg blev lagt ind. Det 11. hul er et spektakulært par 3 som ligger helt ned til middelhavet.