| bandera alemana | 

 

Hotel Gran Elba Estepona - Femstjernet luksus hotel i Malaga, Costa del Sol

Hotel Gran Elba Estepona er et af 11 luksus hoteller i hotelkæden med navnet Elba.

Concernen som ejer dette top luksus hotel i Malaga, er 100% Spansk og producerer også Spanske kvalitets møbler, hvilket er grunden til den høje kvalitet på træmøblerne som udgør en del af den luksuriøse indretning af værelserne.

Dette luksus hotel i Malaga ligger cirka 45 minutters kørsel fra Malaga lufthavn ad betalingsmotervejen.  Afkørslen på Motorvejen er KM 153.

Hotellet er ef de mest luksuriøse femstjernede hoteller i Malaga, og belligenheden i første linie ned til middelhavet er unik, og med kun få minutters kørsel fra flere top golfbaner i området, gør det til et atraktivt valg, ikke mindst på grund af vores gode priser som ligger under hvad man normalt ville betale for et sådant luksus hotel på Costa del Sol.

Golfrejse på luksus hotel i Malaga

Størstedelan af værelserne har udsigt til middelhavet og dermed også til fantastiske solopgange, er man tidligt nok oppe.

Og sover man med åbent vindu, når sæsongen tillader det, kan man både falde i søv og vågne op til bølgernes brusen og udsigten til Gibraltar – og på de klareste dage toner Atlasbjergenes konjunktur sig frem på nord Afrikas kystlinie.

Enhederne på dette femsjernede luksus hotel i Estepona, har næsten alle balkon eller terasse, og er meget lækkert indrettede med alt tænkelig luksus, marmor og smagfulde klassiske træmøbler, som sagt af koncernens eget fabrikat.

Luksus hotel i Malaga med Femstjernet Spa - Golfferie med Spa Costa del Sol

Hotel Gran Elba på Costa del Sol har et af kystens fornemmeste Spa´er på i alt mere end 1.000 m2, og tilbyder en lang række terapiformer og massager – altså et godt valg hvis ægtefællen skal lokkes med, men måske ikke er golf interesseret...

Estepona - Golfferie i Malaga egnen med udflugter, god mad, vin og tapas

Der er kun et par minutter i bil til Puerto de Estepona og Estepona centrum, hvor den mere Spanske stemning stadig holdes i hævd - Et smut ind til Esteponas hyggelige gamle bydel med sine mange tipiske Spanske restauranter og tapasbarer, kan absolut anbefales efter en god dags golf.

Estepona som traditionelt har været en af kystens mange tidligere fisker byer, har formået at holde sig meget Spansk på trods af mange års turisme.

Noget mindre hektisk, og samtidig også lidt mere Spansk i sin atmosfære, indtryk og kulinariske oplevelser, er den det rigtige valg for dem som søger en destination med færre turister end for eksempel Marbella eller Puerto Banus.

Er ønsket en golfrejse med vækt på det lidt mere Spansk kulturelle, og uden alt for megen turisme, er Estepona et godt valg - det lover vi ..;-)

..og at der er langt mindre trængsel end for eksempel Fuengirola, Marbella eller Puerto Banus, både i den gamle bydel og i Puerto de Estepona.

Mesterskabs golfbaner i Sotogrande

Oplagte udflugter til andre golfbaner kunne være sotogrande området med Valderama, Finca cortesin og Almenara Golf, som kun ligger cirka 20-25 minutters kørsel fra Hotel Gran Elba Estepona.Hotel Gran Elba Estepona er et af de 11 hoteller i hotelkæden med navnet Elba.

Concernen er 100% Spansk og spænder også over produktionaf kvalitets møbler, hvilket nok også er grunden til den høje kvalitet på den luksuriøse indretning af værelserne.

Dette femstjernet hotel i Malaga ligger cirka 45 minutters kørsel fra Malaga lufthavn ad betalingsmotervejen. Afkørslen er KM 153.

Hotellet er ef de mest luksuriøse hoteller i Malaga, og belligenheden kunne ikke være bedre, kun få minutters kørsel fra flere golfbaner i området, og kun 20-25 minutters kørsel til Gibraltar området og de ”store” golfbaner i Sotogrande og Gibraltar området.

Størstedelan af værelserne har udsigt til middelhavet og dermed også til fantastiske solopgange for den som er tidligt nok oppe.

Og sover man med åbent vindu, når sæsongen tillader det, kan man både falde i søv og vågne op til bølgernes brusen og udsigten til Gibraltar – og på de klareste dage kan Atlasbjergene i nord afrika tydeligt ses i horisonten.

Enhederne på dette femsjernet hotel i Estepona, har alle balkon eller terasse og er meget lækkert indrettede med al tænkelig luksus, marmor og smagfulde træmøbler af koncernens eget fabrikat.

Hotel Gran Elba på Costa del Sol har et af kystens fornemmeste Spa´er på i alt mere end 1.000 m2 og tilbyder en lang række terapiformer og massager – altså et godt valg hvis ægtefællen ikke er så golf interesseret.

Der er kun et par minutter i bil til Puerto de Estepona og Estepona centrum hvor den rigtige Spanske stemning stadig holdes i hævd - Esteponas hyggelige gamle bydel med sine mange tipisk spanske restauranter og tapasbarer, kan absolut anbefales efter en god dags golf.

Estepona by har formået at holde sig meget Spansk på trods af mange års turisme, og er derfor det helt rigtige hvis man søger de lidt mere Spanske omgivelser, indtryk og kulinariske oplevelser, og hvor der stadig er langt færre turister end for eksempel Marbella eller Puerto Banus.

Oplagte udflugter til andre golfbaner kunne være sotogrande området med Valderama, Finca cortesin og Almenara Golf, som kun ligger cirka 20-25 minutters kørsel fra Hotel Gran Elba Estepona.