| bandera alemana | 

Finca Cortesin - TILBUD LUKSUS GOLF FERIE

Vi har gode tilbud på GOLF FERIE PÅ FINCA CORTESIN med Play & Stay - udover den herunder beskrevne mesterskabsbane ligger der et nyere 5 stjernet ferieparadis for dne kræsne golfspiller, hvor der, udover på selve hotellet, er mulighed for inkvartering i private luksus villaer.

..vi kommer gerne med et super tilbud på GOLFFERIE PÅ FINCA CORTESIN...send os venligst en kort mail med datoer, og antal rejsende...på forhånd tak...

Finca Cortesin - 18 hullers mesterskabsbane

Golf i Malaga når det er bedst!

Finca Cortesin Golf er en af absolut mest eksklusive golfbaner i Malaga; en 18 hullers mesterskabs golfbane designet af den berømte golfbane arkitekt,
Cabell Robinson, der arbejdede mange år for Robert Trent Jones koncernen som lægger navn til den imponerende bane.

Finca Cortesins design og layout er simpelthen fantastisk, og dens længde på hele 6808 meter gør den til en udfordring at spille, ikke mindst på grund af sine rige naturomgivelser med meget omvækslende naturlig vegetation, heriblandt  oliventræer og korktræer.

Alle 18 huller er varierede og meget unikke, da hvert hul er helt anderledes end de andre, hvilket gør banen interessant og udfordrende.

Finca Cortesin - Golfbanen

Lidt om banens specifikationer::

Der er anvendt ”Bermuda 419 græs på fairways som er meget brede, nogle op til 50 meter.

Bunkers er smukt formede og fyldt med hvidt sand.

Alle Tees er meget høj kvalitet og hvert hul har flere tees at vælge imellem.

Finca Cortesins stolthed og juvel i kronen er dog de hurtige greens.

Finca Cortesin - Driving Range

Driving range som har to etager, ligger ved siden af klubhuset, den ene anlagt med  naturlig Bermuda 419 græs, den anden med kunstgræs måtter med plads til 20

Driving rangen har fire forskellige distancer sådan at der kan trænes alle former for slag, og er af praktiske grunde vendt med sydvest, sådan at solen ikke blænder under træningen.

Golf Akademiet på Finca Cortesin

Finca Cortesin har også en af kystens mest prestigefyldte Golf Skole, nemlig Jack Nicklaus Golf Academy, som har har gjordt sig til kende ved sine undervisnings system, som har væres skole for mange  af de bedste spiller gennem tiderne, og som alle har til fælles at de startede deres golf i Malaga.

Golf akademiet har et coaching faciliteter af seneste generation med f.eks. seneste teknoligi for sving analyse.

Klubhuset på Golfbanen Finca Cortesin

Klubhuset på Finca Cortesin har privat og overvåget parkering, restaurant, Proshop hvor der handles med top brands i golf tøj og køller og høj kvalitet.

Klubhus Restauranten ledes af den anerkendte chef Chef Schilo Van Coevorden.

Finca Cortesin er derudover vært for en af de vigtigste årlige golfbegivenheder, VOLVO World Match Play, som samler 24 af verden bedste golf spillere.

..booke et af vores gode tilbud, eller send os en mail... og kom ned og spil nogle runder golf i Malaga..