| bandera alemana | 

La Cala Golf Resort

Billeje fra LA CALA GOLF  5 STJERNET GOLF HOTEL

LEJ BIL HOS MALAGABIL

Få bilen leveret på LA CALA GOLF RESORT.

Kontakt MALAGABIL.

Afstand i KM fra Malaga lufthavn - La Cala Golf: cirka 30 km

Afstand i tid: Malaga lufthavn - La Cala Golf Resort : cirka 35 minutter

Vi anbefaler billeje fra lufthavnen hvis du skal køre til LA CALA GOLF RESORT.

Hos MALAGABIL kan i leje en "golf bil" til 4 +baggage - Fiat Doblo eller lignende fra omkring 150€....fantastisk service og betingelser!

Tjek selv...;-)


La Cala golf Resort i La cala de Mijas i sydspanien er pt Spaniens største golf resort med hele 3 golfbaner på 18 huller, Cala America, Cala Asia og Cala Europa, samt eget golfakademi som ledes af den kendte golfspiller David Leadbetter.

Fem stjernet Golfresort, Hotel og Spa

Resortet har lagt navn til flere Europæiske mesterskaber og tilbyder idag, udover de tre meget forskellige og varierede baner, et 5 stjernet luksusresort i rigtig Andalusisk stil, med både fitness center, og et "best of the best" Spa, hvor der ikke er sparet på detaljerne.

Golfakademiet pa La Cala Golf Resort

Et eget golfakademi med yderligere 6 huller til træningsbrug er også at finde på resorted, med top instruktører til rådighed - og drivingrangen er af bedste kvalitet.

Den store variation af hullerne gør banen egnet ikke kun til pro træning, men også til spillere med højere handicap, som kan komme ud og nyde godt af den rige andalusiske natur immelem oliventræer og en rislende bæk.

Buggy er nødvendig på Cala Europa, som er den mest kuperede af de tre baner.

Klubhuset pa La Cala Golf Resort

Klubhuset indeholder både restaurant, bar, sauna og fitness center, og er også holdt i Andalusisk stil med en stor og luftig terracotta terrasse – "terracotta" er navnet på den så typiske rødlige Andalusiske bygge sten- og flise, et element som gå igen på hele anlægget.

Alt i alt er La Cala Golf Resort nok et af de mest spændende golfresorts i andalusien.. og ja, La Cala er virkelig et luksus golf resort i Malaga som lever op til de bedste forventninger.

Tilbud på golfferie i Malaga på La Cala Golf Resort ligger under