| bandera alemana | 

La  Cañada golf – Golfbaner i Sotogrande

La Cañada Golf er en eksklusiv golfbane i Sotogrande området beliggende ved byen Guadiaro, kun få minutter fra andre store baner som San Roque, La Reserva og Valderama.

La Cañada golf har det specialle at landet til de første 9 huller blev doneret af den lille by Guadiaro, som indtil da havde levet af landbrug.

Man tog nu golfen op, og banen blev designet af Robert Trent Jones Senior.

Mere end en dekade senere blev de næste ni huller anlagt og designet af legendariske golfbane designer Dave Thomas og et imponerende klubhus, luksuriøst men samtidig meget hyggeligt og spansk indrettet, blev bygget, opg åbnedes i 1982.

La Canada golf Costa del Sol

Ud over de varierede og udfordrende 18 huller har bane også Putting green, chipping green og en 250 meter lang driving range med 35 pladser.

Hul 1, par 4, på cirka 170 meter er allerede den første udfordring med vand i forgrunden og bunkers nede til venstre, og er man langtslående kan man glæde sig til hul 10. på hele 499 meter..par 5 og helt i lige linie!

Yderligere faciliteter på La Cañada golf i Sotogrande:

Proshop

Cafeteria med dejlig terasse og udsigt til Gibraltar

Restaurant med plads til 60 spisende gæster og udsigt til Middelhavet og Rio Guadiaro´s udmunding.

Flere private Salonger intrettede til firmasammenkomster eller private møder.

Store omklædningsrum.

Golfrejser til Malaga

På golfrejser til malaga er der mange golfbaner at vælge imellem  - La Cañada golf er nok en af de bedste value for the money golfbaner i Malaga som vi absolut kan anbefale at kombinere med et af vores tilbud.