| bandera alemana | 

Suites La Duquesa Golf – Femsjernet golfresort Costa del Sol

Lækkert femstjernet hotel på Costa del Sol – et dejligt golfresort med egen 18 huls golfbane.

Dette golfresort ligger lige efter Puerto de La Duquesa lystbåde havn, og kun en km fra den lille, typisk Spanske og meget hyggelige kystby, Manilva, hvor lokale fiskere stadig tager ud i helt små både til kun 2-3 personer.

Dette mindre femstjernede hotel i Malaga vest, med sine 94 Suiter hvoraf mange har udsigt til middelhavet og eller golfbanen ligger cirka 10 minutter forbi Estepona, dvs. cirka 1 times kørsel fra Malaga Lufthavn. Der ånder frem for alt fred og ro på suites La Duquesa som kun ligger 10-15 minutter fra Gibraltar og Sotogrande området.

Golfbaner i området - 10-15 minutter til sotogrande

Det er oplagt at man herfra bekvemt kan tage ud og spille nogle af de kendte baner i dette eksklusive område, hvor et besøg til Puerto de Sotogrande og måske Gibraltar er den perfekte afrunding på en udfordrende golfrunde.

La duquesa Golf - Gangafstand til både strand og Havn

Der er gangafstand til stranden, som ligger et par hundrede meter på den anden side af vejen, og Puerto de La Duquesa havnen med sine mange internationale restauranter, barer og natteliv, ligger også kun få minutter fra resortet.

Så der er rige muligheder for afslapning og spadsereture på stranden til Mediterraniens altid skiftende solnedgange, og derefter, en kold forfriskning på en af havnens caféer.. man kan sagtens gå over til havnen..

Værd at nævne, er den udsøgte personlige kundepleje og gæstfrihed som man oplever lige fra ankomsten til dette femstjernet hotel i Malaga, hvilket absolut går ud over det sædvanlige på et resort af denne kategori.

Af samme grund er det derfor let at orientere sig eller indhente nyttig information om hvad end hjertet kunne begære..det er bare at spørge i receptionen til dets mangesprogede personale.

Spa´et på Suites la Duquesa

Suites la Duquesa har sit eget imponerende spa med alskens godt for krop og sjæl.

Af yderligere nævneværdige faciliteter er der en stor indendørs pool med udsigt til den tropiske have, Jacuzzi, en udendørs pool med fantastisk udsigt, samt flere conferencerum og tennis baner.

La Duquesa Golf - 18 hullers golfbane

Resortets egen golfbane som blev designer af Robert Trent Jr., er en dejlig bred bane, en af de mest varierede på kysten, og giver derfor en rimelig udfordring og god oplevelse til spilere på alle niveauer.

De første ni huller er det nogle ville kalde Engelsk stil med lange fairways og høje greens. Det fjerde hul er smukt, man kan let skabe problemer..;-)

Den spektakulære udsigt fra banens høje 17. hul, er værd at se frem til, ligesom udsigten til Gibraltar og Marbella fra mange tees, i sig selv er en enestående oplevelse.

Vi anbefaler golfrejser til Malaga på Suites La Duquesa – et femstjernet golfresort i Malaga...