| bandera alemana | 

La Noria - pay and play golfbane Malaga

En 9 hullers pay and play golfbane i Malaga - én af de eneste pay and play golfbaner Malaga.

La Noria Golf er en forholdsvis ny golfbane i Malaga som åbnede sine døre i 2003. Banen er med sine 9 huller og par 33 ganske jævn, hvorfor buggy ikke er nødvendig for at komme rundt, noget som mange skandinaver værdsætter.

Vandet er det element som går igen på denne populære pay and play golfbane Costa del Sol, hvor nogle huller er mere teknisk krævende, og hvor andre beder om et længere slag.

La Noria - Golfbane Malaga i La Cala de Mijas

Denne golfbane på costa del sol er let at finde lige ved afkørslen fra N340 i La Cala de Mijas, kun cirka 200 meter op mod de bagved liggende bjerge, lige bag den første bygning, og kun 2-3 minutters gang fra stranden i la Cala de Mijas.

I alt fire små broer forener greens og fairways på denne eller ganske jævne golfbane uden højdeforskelle, dog med to dejlige søer som går på tværs i hele dens bredte. Ligesom den har en bæk som yderligere vandelement.

Dette er en imødekommende golfbane som kan spilles af alle uden behov for buggy.

La Noria - Faciliteter: Driving Range


Udover de 9 huller ligger der en driving range til 18 personer samt putting green og bunkers.

La Noria Malaga - Golf instruktører


Golflektioner kan bookes individuelt på La Noria i Malaga, eller i grupper og gives på flere sprog og priserne på denne bane holdes generelt på et niveau som tillader alle at komme ud og spille golf på costa del sol og dermed forbedre sit hendicap..

La Noria - Restauranten


Restauranten på La Noria er 100% Spansk drevet ligesom resten af anlægget, og tilbyder både lettere retter som klub sandwich, typiske tapas og måltider til en meget rimelig penge, alt i en hjemmelig og afslappet atmosfære, hvor forfriskninger kan nydes på terassen, eller inde i lokalet.

Der er gode parkeringmuligheder lige ved klubhuset på La Noria som ligger i La Cala de Mijas cirka 30 minutter fra Malaga lufthavn.

La Noria er fremfor alt en bane hvor man får meget golf for pengene og hvor alle kan være med...og er velkomne.