| bandera alemana | 

La Reserva – golfbane i Sotogrande på costa del Sol

La Reserva Golf i Sotogrande hører til toppen af golf i Andalusien,  med bland andet Valderama og Almenara som naboer.

Banens klubhus er nok et af de mest spektakulære i hele Spanien – det  er bygget i meget Andalusisk stil, og er på hele 6.000 m2 som omfatter ekseptionelt store omklædningsrum, fitness center og salonger, hvoraf nogle er forbehold klubbens medlemmer.

Greenfees La Reserva

Få et tilbud på greenfees på La Reserva - vi har gode rabat priser på greenfees La Reserva, bane, som alle bare vil spille...

Book tee times på Golf La Reserva i Malaga eller få et tilbud på en skræddersyet greenfee pakke.

La Reserva Golf - Klubhuset

Indretningen og møbeleringen er holdt i det Andalusiske, med mange dekorative støbejerns- og møbelsnedker elementer, og det bliver en klart lige fra ankomsten til dette imponerende sted, at der ikke er sparet på detaljerne.

Klubhuset på La Reserva med sine 6.000 m2, anses af mange for at være et af de mest overdådige i Spanien.

La Reserva Golf Malaga - Restauranten

Restauranten på klubhuset er et helt kapitel for sig – det var nemlig Ferrán Adria, den verdenskendte kok fra Katalonien, og medejer restauranten ”El Bulli” som i en lang årrække var kendt som klodens bedste restaurant, der inspirerede menuerne på Restauranten på La Reserva, og som personligt trænede køkkenpersonalet.

La Reserva Golf

Golfbanen La Reserva er ligger ikke i den billige ende af skalaen, og er som bekendt i absolut topklasse hvilket gør den til en bane mange ikke glemmer når de en gang har spillet den.

Denne unikke golfbane i Sotogrande dækker et areal på hele 72 hektarer, og byder på flere enestående huller, for eksempel hul numer sytten, et par 4 hul på 417 meters længde med en lang sø til højre for fairway og green.

Yderligere Faciliteter: Driving range, og putting green og Proshop.

Er er ikke muligheder for golfrejse til malaga med ophold på La Reserva , så det er typisk en baneman kombinerer med, for eksempel med ophold på Almenra Golf, San Roque Suites eller Suites La Duquesa som kun ligger 15 minutter væk i bil.

Greenfees La Reserva


Få et tilbud på greenfees på La Reserva - vi har gode rabat priser på greenfees La Reserva, bane, som alle bare vil spille...