| bandera alemana | 

Lauro Golf – en unik golfbane i Malaga

Lauro Golf er et nyere golfresort, og en af de eneste bjergbaner på hele Costa del Sol - åbnet i 1992, og designet af en meget kendt golfbane designer som lægger navn til flere af kysten bedste baner, Folco Nardi, er Lauro golf altid en udfordring at spille.

Vi finder dette golfresort i Malaga cirka 25 minutters kørsel i bil fra Malaga lufthavn, op igennem Alhaurin de La Torre´s smukke palmeallé, og et stykke videre op i det Andalusiske bagland, med bjergkammen på venstre hånd, og udsigten til Guadalhorcedalen nede til højre.

Inkørslen er gennem den Hvide bue på højre side i kørselsretningen  - derefter går det ned igennem det som før var en oliven plantage, hvilket er grunden til at dette element går meget igen på Lauro golf.

Udsigten til dalen nedenfor med Malaga i baggrunden, og et glimt af middelhavet helt nede til højre i dalens udmunding, er praktfuld, og netop den smukke natur, er et endnu et element som følger den besøgende, hvorend denne befinder sig på denne bjergbane i Malaga.

Golfrejser til Malaga - Tilbud på Golfrejse Malaga Lauro Golf

Vi gør op mærksom på at vi på grund af de mange bookinger vi løbende får ind på golfrejser til Malaga, ikke har alle Lauro Golf tilbud opdateret - Tag gerne et kig ind på tilbudssiden, men lettest er det at sende os en kort mail med Ders ønsker, antal personer og cirka datoer - så vender vi tilbage med et super tilbud på Golfrejse Malaga Lauro Golf...

 

..vi har altid markedets bedste tilbud på Lauro Golf i Malaga....garanteret...;)

 

Lejlighederne på Lauro Golf i Malaga - Golfferie med Firestjernet kvalitet

Enhederne og klubhuset er charmerende at ankomme til, bygget lavt i andalusisk stil, i kun 2 etager, og velholdte grønne områder og haver, der ligger bekvemt tæt på klubhuset, proshoppen og golfresortets to restauranter.

De lækkert indrettede lejligheder, som ville svare til en fire stjernet standard, ligger lige midt i resortets 27 hullers golfbane som er delt op i en ældre 18 huls bane, og en nyere let kuperet 9 huls bane.

Lejlighederne er veludstyrede, ganske luksuriøse, mange med en lille forhave, og danner en god ramme om en golfferie i Malaga, oppe i den Spanske natur og rene bjergluft, men samtidigt på et hyggeligt og afslappet golfresort, hvor tonen er uformel og yderst venligt.


Lauro Golf - golfbane i Malaga med 27 huller

De skal nævnes at 18 huls banen, på trods af at den ligger i et smukt bjerglandskab, er meget jævn og derfor let kan spilles til fods, hvilket har gjordt den meget populær ibland skandinavere og ikke mindst Danskere..yderligere er det værd at nævne at resortets daglige leder er Dansk..;-)

9 huls banen blev åbnet i 2003 og giver god afveksling til den jævnere og ældre bane - begge baner ligger blandt den skønneste spanske natur med et utal af modne træer og bjergvegetation.

Koncentration er nødvendig på denne golfbane, hvor der ofte skal tages hensyn til de to vinde som af og til blæser, pålandsvinden og fralandsvinden, eller på spansk Poniente og Levante...valg af rigtige jern er derfor vigtigt på mange huller.

Par 5 hullet nummer 13. er nok det sværeste med den lille sø som forsvarer greenen frofra, og bunkeren bagved.

Restauranter på Lauro Golf

Udover resortet to restauranter som dækker alt fra internationalt og orientalsk køkken til Andalusiske retter og tapas (vi kan personligt kan anbefale begge), er der er masser af muligheder for traditionelle Spanske kulinariske oplevelser, indenfor kort afstand i bil (som på grund af beliggenheden er nødvendig).

Og hvad kunne være en mere Spansk oplevelse end netop at spise på en af de mange ”Venta” restauranter som ligger langs vejene i de Andalusiske bjerge.

Eller måske en tur ind til Alhaurin el Grande, den nærmeste by,  som også har mange restauranter og caféer.