| bandera alemana | 

Los Arqueros Golf

 

Los Arqueros Golf & Country Club ligger let skrånende og smukt tilbagetrukket på Rondavejen, kun få kilometer fra Puerto Banus og med bjergene som baggrundslandskab og middelshavet i forgrunden.

 

Billige Greenfees Los Arqueros Golf Marbella

 

Vi har billige greenfee på Los Arqueros Golf - send os en mail med Deres ønskede datoer og antal personer, så kommer vi med et godt tilbud på Los Arqueros Golf Marbella.

 

Der kan bookes billige tee times på Los Arqueros med buggy inkluderet, også selv om mange vælger at gå denne let kuperede bane...

Los Arqueros Golf And Country Club - Severino Ballesteros

At spille golf i andalusien på denne par 71, 18 huls golfbane på Costa del Sol som nyder en enestående havsudsigt fra mange greens, blev designet at den nu afdøde Spanske golfspiller Severino Ballesteros, que en paz descanse, er en god all-round oplevelse.


Den underliggende idé da banen blev anlagt var, at fairways og greens skulle falde harmonisk ind i det omkringliggende landskab.


Samtidig skulle den være en udfordrende bane at spille både for erfarne golfspillere, og for spillere med et noget højere handikap - og dette må man sige at bane lever op til.

På flere tees kræves stor precicion som f.eks hul 8 der er et langt og stejlt par 5 hul med vand element. Pas også på det 13. Hul som ligger højt og som kræver et langt slag ned i mod sandbunkerområdet for at få er par.

Golf skolen på Los Arqueros Golf & Country Club


Akademiet byder på alt fra teoretisk og praktisk træning og forbedring af swing på alle niveauer.


Priserne ligger på akademiet ligger rimeligt, og der er mulighed for undervisning i op til 4 personer  per gruppe, hvilket giver mulighed for hver enkelt spiller at forbedre sit spil og psykologi.

Vil man have en personlig golfinstruktør som går med på en runde koster dette i skrivende stund 80€ for 9 huller og 160€ for 18 hvilket inkluderer buggy.


Los Arqueros Golf & Country Club - Klubhuset


Klubhuset ligger smukt oppe på højden, og den store udendørs terasse har navnet “Hul19” og med sin udsigt til Tee 1 med middelhavet i baggrunden, er den et smukt sted at lade batterierne op med en god sandwich eller menu a la carte, efter en god runde golf.

 

Siden banens åbning har klubhusets restaurant haft samme ledelse, nemlig Miguel Rus og Lars Eriksson, som tilbyder sine gæster en stor varietet af spændende retter fra hele verden..også fra Skandinavien.