| bandera alemana | 

Los Naranjos Golf

Los Naranjos Golf Marbella på Costa del Sol er en af de ældre og modne golfbaner i Andalusien.

Bygget allerede i 1977, og med sit navn efter de dengang så udbredte appelsinplantager i denne egn, hvorfra navnet Los Naranjos stemmer og som på dansk betyder  “appelsintræerne”, er der stadig masser af appelsintræer at finde på denne i øjnefaldende smukke golfbane.

Greenfees Los Naranjos Golf

Greenfees Los Naranjos - vi har gode rabatpriser på greenfees på Los Naranjos Golf i Nueva Andalucia, som ellers ikke er kendt for at være en af de billigere golfbaner i Marbella.

Tilbud Los Naranjos

Få et tilbud på tee.times på Los Naranjos golf i Marbella, eller book en greenfee pakke hvor denne store og lækre bane som altid giver en god golfoplevelse er inkluderet.

Los Naranjos - en topbane i Malaga

Los Naranjos ligger i Nueva Andalucia, også populært kaldet "golfdalen" på grund af de mange baner som ligger i områder, cirka 50 minutters kørsel i en lejebil fra Malaga Lufthavn, og kun 5 minutter fra Puerto Banus havnen, og 8 minutter fra Marbella centrum.

Den blev designet af den berømte golfspiller Robert Trent Jones, og det faktum at den let kan spilles til fods, gør den ikke til en af de lettere baner at spille, selvom den ligger forholdvis jævnt og med sine dejligt brede fairways.

En ny stor driving range blev indviget i 2009, og er endnu et plus på denne golfbane som af mange er blevet beskrevet som i verdensklasse og som i begge årene 2005 og 2008, vandt første præmie som bedste golfbane i Andalusien.

Los Naranjos -
Klubhuset...et mødested

Klubhusets er holdt i charmerende Andalusiske stil, dekoreret med omhu og følelse for detalje, og den fremragende restaurant “El Restaurante” tilbyder meget varierede menu.

Bland andet den generøse dagens menu til 10-11 Euro inkluderet salatbuffet og brød, er absolut værd at fremhæve, og der er flere lækre skandinaviske retter at vælge imelem i den spændende og international menu.

Servicen er både venlig og elskværdig, samtidig med plads til typiske Spanske humor og “smalltalk” som med det samme for gæsten til at slappe af og føle sig velkommen I restauranten og på dens store solfyldte terasse med udsigt over golfbanen og bjergene I baggrunden.

Los Naranjos - en populær bane bland Skandinaver.

Los Naranjos er I løbet af årene belvet specielt populær blandt Skandinavere som har medført at mange Skandinaver har valgt at blive medlem på netop denne golfbane i andalusien.

Golfakademiet på Los Naranjos

Golfakademiet åbnede I året 2009 og tilbyder både undervisning til enkeltpersoner som til grupper. Mere information om dette samt booking af en golfinstruktør kan indhentes på Los Naranjos.

Ferieboliger på costa del Sol – Rækkehuse på Los Naranjos

Vi tilbyder nu også et antal velindrettede ferieboliger på costa del sol ved golfbanen Los Naranjos – dette er lækre rækkehuse med plads to maksimum 8 personer i hver enhed, og med kun 2 minutters gang up til Klubhuset.