| bandera alemana | 

Mijas Golf – to 18 hullers golfbaner i Fuengirola på Costa del Sol

Mijas Golf – Los Lagos

Med sine 6.367 meters længde, er Los Lagos den længste af de to golfbaner på Mijas Golf i Fuengirola, ligeledes designet af Robert Trent Jones Senior – golfbanen blev anlaft i 1984-86 og der dermed en costa del sols godt konsoliderede  golfbaner.

Los Lagos er en flad golfbane med brede fairways men med mange bunkere – mange små søer udgør vandelementet og heraf navnet som oversat betyder ”søerne” som specielt kommer til kende ved hul nummer 7.

 

Det er en af Costa del sol mest populære baner blandt Skandinaver med sine bløde omgivelser og store greens, og kan spilles uden buggy.

Designeren ønskede netop at anlægge en bane som alle kunne spille og få en god golf oplevelse ud af, men som samtidig ville være en udfordring for de bedre spillere som kommer til ned til kysten for at spille golf i malaga.

 

Golf banen Los Lagos kan med bonus spilles med et stært drive, men kræver samtidig  en god koncentration for at undgå de mange søer som gør den så unik mellem golfbaner på costa del sol.
Klubhuset

 

Pro-shoppen ligger inde i klubhuset sammen med receptionen hvor klubbens egne to golfinstruktører kan bookes til private lektioner.

 

Restauranten

 

Restauranten er holdt i Andalusisk stil og det er menukortet til stor del også, dog med et vist international præg, og baren har navnet “Taverna Irlandesa”..

 

På den udendørs terasse af samme navn, “La Terraza”, kan man både nyde forfriskninger, sandwich, tapas og en meget rimelig og typist spansk dagens menu.