| bandera alemana | 

Rio Real Golf and Country Club

Biludlejning RIO REAL GOLF MARBELLA

RIO REAL GOLF HOTEL 5 STJERNET GOLF RESORT

BILUDLEJNING MARBELLA RIO REAL

Bestil biludlejning og få bilen leveret på RIO REAL GOLF HOTEL 5 STJERNET GOLF RESORT - for kun 20€ .

Priser fra omkring 150€ i golfsæsongen....UDEN DEPOSITUM

UDEN SELVRISIKO

Afstand i KM fra Malaga lufthavn til FLAMINGOS GOLF: cirka 40 km

Afstand i tid: Malaga lufthavn - MARBELLA - RIO REAL GOLF RESORT : cirka 40 minutter VIA BETALINGMOTERVEJEN - AFKØRSEL: ALTOS DE LOS MONTEROS

Du kan Leje bil fra malaga lufthavn og køre til RIO REAL GOLF på 40 minutter.

Leje af velegnet bil til 4-5 golf spillere + golfbags og gear - vælg gruppe K - Fiat Doblo eller Citroen Brelingo eller lignende.

BILUDLEJNING MARBELLA RIO REAL UDEN DEPOSITUM

MALAGABIL er et DANSK BILUDLEJNINGSFIRMA MED KUNDESERVICE ;-)

Beliggende cirke 40 minutters kørsel fra Malaga lufthavn på Costa del sol, for foden af  Sierra Blanca bjerget, lige ned til middelhavet, finder vi et af de mest populære golf resort på Costa dels sol, nemlig Rio Real Golf and Country Club.

Afkørslen er ikke til at undgå ved “Rio Real” og det gamle vakttårn fra forgangne tider, og fortsætter vi videre ud ad N-340, ville vi på kun 5 minutter være helt inde i Marbella centrum.

Greenfees på Rio Real

Book greenfees på Rio Real med Rabat - vi har discount greenfees på Rio Real hele året. Book en golfpakke med Rio Real, eller send os en mail med ønsker om datoer, tee times og antal spillere.

Rio Real Golf & Country Club - én af Costa del Sols ældste golfbaner

Rio Real Golf Country Club  blev anlagt i 1956 og det er et udsøgt og charmerende resort at ankomme til i skønne naturomgivelser.

Klubhuset med sin spektakulære udsigt over banen, er det ideelle sted at nyde en forfriskning efter en runde golf på en af de ældste golfbaner på costa del sol.

 

Rio Real Golf - Træningsfaciliteter

Der er topmoderne træningsfaciliteter  med sidste nye teknologi og professionelle golf instruktører på Rio Real golf skolen – dette inkluderer også teoretisk videoundervisning i et indendørs lokale.

Til praktisk træning er der store putting greens og en driving range med plads til 15 golfspillere, alt omsvøbt i en umådelig skøn natur blandt fuldvoksne træer og søer.

 

Rio Real Klubhus - Spansk charme

Der er rigtig Spansk Cortijo charme over hele anlægget og peronalet er meget imødekommende og venligt hvis man har brug for hjælp under besøget.

Loungen, eller rettere sagt stuen, er hyggeligt møbleret med flere generøse sidepartier med vinduer fra gulv til loft som giver en fantastisk udsigt til banen.

Klubhuset rummer også et mødelokale til corporate events med kapacitet på op til 50 personer.

 

Rio Real Hotel & Spa

Dette mindre femstjernede Hotel Rio Real har 29 værelser og suiter som alle er meget moderne indrettet, alle med udsigt til golfbanen.

Wellness terapier og Spa tilbydes i stort udvalg og omgivelser hvor naturelementer som træ og sten spiller en central rolle for den besøgendes velbefindende -også på det 5 stjernede Hotel, og der gives professionel rådgivning i de forskellige terapiformer med  aromatiske olier og urter af resortets inhouse eksperter.

Et imponerende udendørs bassing af hvid marmor under åben er det perfekte sted til at afrunde spa oplevelsen på Rio Real.

Poolen er smukt anlagt som et romerst bad, omgivet af citrontrær og restaurantens terrasse byder på smukke solnedgange og en varieret menu a la carte, al fresco, alt efter årstidens udvalgte råvarer.

Området ved Rio Real Golf

Som nabobane finder vi Santa Clara Golf, en anden meget populær 18 hullers golfbane i Marbella området - og så er der jo hele Nueva Andalucia dalen kun 10 minutters kørsel fra Rio Real.

Yderligere baner som ligger i nærheden ind mod Malaga og Fuengirola ville for eksempel være Cabopino og el Chaparral..