| bandera alemana | 

San Roque Golf

Det er ingen hemmelighed at man på San Roque Golf Resort i Sotogrande er stolt over sine fantastiske baner og unikke golfanlæg.

Banerne er altid velholdte og servicen er i særklasse. Greenfee priserne på San Roque Old course som hovedsagligt er en medlemsbane med begrænset adgang for pay and play gæster, ligger af samme grund noget højere end New course - banerne er blandt kystens mest eksklusive golfbaner.

San Roque Golf - Old Course

San Roque Golf Old Course har altid været og er hovedsagligt en medlemsbane. Den tilbyder dog et begrænset antal greenfees til gæstespillere året rundt, og vi er stolte over at kunne tilbyde greenfees på San Roque Golf med så stor en rabat som det nu er tilladt at give.

San Roque Old Course - en af sydeuropas bedste golfbaner

San Roque Golf Old course blev grundlagt i 1990 og designet af Dave Thomas. Derefter blev den gendesignet og omstruktureret af nyligt afdøde spanske golf stjerne, Severino Ballesteros. San roque golf med sin unikke belligenhed ved foden af ​​Sierra Bermeja i et enestående landskab hvor bjergene møder havet, regnes af mange blandt sydeuropas allerbedste golfbaner.

San Roque Golf - stedet hvor flere golf stjerner fødtes

Grundstykket som den ligger på, var det tidligere hjem for sherry familien, Domecq, og er stadig i stor grad domineret af kork egeskov, omgivet af let bakket og frodig natu, hvilket gør den til en så unik golfbane på costa del sol. 

Hovedbygningen og Klubhuset er en af kystens mest storslåede Cortijos – en sand oplevelse i sig selv, og spækket med Spansk tradition i alt fra byggematerialer hvor træ og terracotta går igen, og hvor alt ånder Andalusisk design og atmosfære.

San Roque Club har også udstedt tour kort til mange sidenhen kendte golfspillere, som f. Eks Padraig Harrington og Justin Rose for at nævne nogle få.

Greenfees på San Roque Golf Resort

Send os gerne en forespørgsel på greenfees San Roque Golf, eller book alternativ en golf pakke hvor San Roque New Course er inkluderet.

Vi kan på det kraftigste anbefale at tage køreturen ned til San Roque Golf, en af Costa del Sols mest vestlige baner, og turen i sig selv er en oplevelse værd.


Greenfees på San Roque new course hvor højhandicappere er velkomne, ligger meget lavere en Old Course, som derimod ikke er en bane der kan anbefales høj handicappere.