| bandera alemana | 

Santa Clara Golf - Marbella

Santa Clara Golf er en af de golf baner på Costa del Sol som vi på det varmeste kan anbefale, ligger lige ud til N-340 hovedvejen og er dermed let at finde med sin gode skiltning, circa 7 minutter før Marbella, dvs cirka 35 minutters kørsel fra Malaga Lufthavn på højre hånd.

Vi anbefaler at køre forbi og tage afkørselen lige efter de store "Santa Clara Golf" skilte på højre hånd, og derefter vende rundt, skarpt til højre i rundkørselen og køre tilbage, nu med banen og den flotte driving range i forgrunden, og bjergene i baggrunden på venste hånd.

Santa Clara Golf - Hemmeligheden bag succéen

En af hemmelighederne bag Santa Clara Golfs succes blandt sine kunder, er at der, udover at tilbyde en altid enestående, meget velhold golfbane, lægges stor vægt på optimal kundeserivce og venlighed.

Det mærker man lige fra man ankommer til golfbanen og tjekker ind i pro-shoppen, hele vejen under spillet, og også efter det sidste hul, hvis man vælger at blive og tage en drink på klubhusets restaurant og dejlige sydvest vendte terasse med udsigt til både bane og hav.

Der er altid en villig og smilende medarbejder til stede, hvis man skulle få brug for hjælp, og dette er selvfølgelig medvirkende til at så mange vender tilbage for at spille Santa Clara Golf i Marbella, gang efter gang.

Santa Clara Golf - Designet af Enrique Canales


Denne populære golf bane i Marbella er lidt efter lidt gået hen og blevet en af de fineste golfbaner på Costa del Sol, designet af Enrique Canales Busquets, og anlagt med omtanke og respekt for sine vidunderlige naturlige omgivelser, inklusivt det vilde liv og vegetation som omslutter denne let kuperede bane.


Den er meget velholdt og har nogle af de bedste træningsfaciliteter af alle golfbaner på costa del sol, inklusiv en egen golfskole.


Driving Range på Santa Clara Golf

Driving rangen som er det første tiltalende syn man mødes af på Santa Clara Golf, og den del af banen som ligger ud til hovedvejen, er en af de største og bedste blandt de mange golfbaner i Malaga.

Santa Clara Golf - Store Greens, Brede fairways, skrånende og let kuperet

Santa Clara Golf Club er en ganske teknisk udfordrende bane at spille, men samtidig ligetil og behagelig, skrånende og med brede fairways og åbne greens med meget lidt rough, og samtidig meget stimulerende for alle typer af spillere..

En af de ting som karakteriserer Santa Clara og gør at den skiller sig ud fra andre golfbaner på Costa del Sol, er at man på mange huller kan se de store greens og fairways helt fra Tee.

Santa Clara Golf - en varieret og udfordrinde golfbane.

Denne generelt brede og generøse golfbane i Andalusien, er meget varieret og giver anledning til at tage omkring 20 forskellige slag i brug, og udgør derfo raltid en udfordrende og spændende ramme for en runde golf i andalusien, hvor par 3 hullerne nok er der hvor det er sværest at holde sammen på scoren, på grund af de brede hazards.

Greenfees Santa Clara Marbella

Modtag et tilbud på en greenfee pakke med greenfee Santa Clara Golf, som ikke er en af kystens billigste golfbaner, men nok et af de sikreste valg for en gruppe af spillere på forskelligt HCP...eller hvis man bare vil være sikker på at få rigtig meget golf for pengene...