| bandera alemana | 

GENERELLE BETINGELSER FOR BRUG AF WWW.SKANGOLF.COM.

Med det formål at optimere vores interne arbejdsrutiner, samt at kunne tilbyde flere produkter og på flere destinationer, har vi fra og med 15. Marts 2014 indgået en samarbejdsaftale med en større golfagent på Costa del  Sol, som overtager dele af vores service - disse nye generelle betingelser for brugen af skangolf træder derfor i kraft fra den nævnte dato:

1. ANVENDELSE AF WWW.SKANGOLF.COM

Ved at anvende www.skangolf.com accepterer De disse generelle betingelser, samt, at have læst og at være inforstået med de samme, INDEN de booker et på   www.skangolf.com annonceret produkt eller henvender Dem med en generel forespørgsel på de nævnte produkter.

2. NYT PARTNERSKAB

SKANGOLF agerer fra og med 15. Marts 2014 som agent for vores nye partner/leverandør.

3. PRODUKTER

ALLE produkter på www.skangolf.com, herunder greenfees, golfpakker og golfrejser, annonceres på vegne af vores nye leverandør.

4. KUNDESERVICE, BOOKINGER OG BETALING

Fra og med ovennævnte dato vil vores nye partner være ansvarlig for ALLE kunderelaterede forhold samt korrespondence per email og per telefon, herunder:

  • 4.1 Almene henvendelser
  • 4.2 Bookinger af produkter foretaget via www.skangolf.com,
  • 4.3 Bekræftelse og fremsendelse af golf- eller ferievouchers
  • 4.4 Kanseleringer/Refunderinger
  • 5. BETALING AF PRODUKTER

Ved booking af et på ww.skangolf.com annonceret produkt vil AL korrespondence,  fremsendelse at dokumenter, bekræftelser, vouchers, pengetransanktioner samt refunderinger, foregå direkte imellem kunden og vores partner.

6. FRITAGELSE FOR ANSVAR

SKANGOLF FRITAGER SIG ALT ANSVAR OVERFOR BRUGERE AF WWW.SKANGOLF.COM som efter at have læst og accepteret disse brugervilkår, booker et annonceret produkt eller fremsender en almen forespørgsel på et af de nævnte produkter.

SKANGOLF er fra og med at en booking eller forespørgsel gennem www.skangolf.com er modtaget, og videresendt til KUNDESERVICE som herover beskrevet, ikke involveret i ovennævnte procedurer, som foregår direkte mellem Dem, som kunde og bruger af www.skangolf.com, og vores partnere, som leverandør af de annoncerede produkter.

De giver derfor som bruger af www.skangolf.com, udtrykkeligt afkald på ethvert krav overfor SKANGOLF i relation til: annoncerere produkter, erlagte beløb, kanseleringer og refunderinger, samt enhver anden form for økonomisk tab eller strid med tredie part, direkte eller indirekte, herunder SKANGOLFS partner/leverandør, golfbaner, hoteller, lejlighedskomplekser, som måtte opstå som følge af at have anvendt www.skangolf.com.

7. ACCEPTATION AF DISSE BRUGERVILKÅR

Ved at booke et annonceret produkt eller kontakte SKANGOLF via "KONTAKT" formularet (eller via info @ skangolf . com) BEKRÆFTER DE AT HAVE LÆST OG ACCEPTERET DISSE BRUGERVILKÅR.