| bandera alemana | 

SKANGOLF - Legal information og handelsbetingelser

SKANGOLF er registreret som handelsselsab med spansk registreringsnummer, og er underlagt Spansk lovgivning for køb, salg og formidling, med retten til køb, salg og formidling af produkter og ydelser indenfor almen handel.

Besøgsadresse:

Av. Antonio Belon, 6
Edf. La Giralda I, Local 4, 
29602 Marbella
Malaga
España

Åbningstider:

Man-Fre
09:30 - 14:00
16:30 - 19:00

Formidling af service ydelser

SKANGOLF sælger ikke pakke rejser, eller dele der af. De forskellige serviceydelser som vi imod et administrationshonorar formidler mellem vores samarbejdspartnere og vores kunder er følgende: greenfees på golfbaner, biludlejning, ophold på hotel/feriebolig, transport med bus/minibus, ferierejseforsikring.

Alle produkter  som for letheds skyld er samlet på www.skangolf.com, kan købes i løssalg direkte fra vores samarbejdspartnere/leverandører.

SKANGOLF tilbyder vores kunder at fuldføre dette eller disse køb på kundens vegne, hvorved vi tjener et administrationshonorar som er inkluderet i alle priserne og produkter, og som gennem denne webside formidles til vores kunder som løssalg af hvert enkelt produkt.

Kombinationer som indeholder mere end et produkt udgør ikke færdige pakkerejser eller dele deraf, men er derimod ment som vejledende information og idéer til vores webgæster, om hvordan de forskellige produkter kan kombineres, sådan at de bedst dækker hver enkelt kundes ønsker og behov, på lige fod med at kunden selv havde booket samme produkt/produkter, direkte hos leverandøren/leverandørerne, på dennes/disses hjemmesider.

Ved booking af et eller flere af de gennem www.skangolf.com markedsførte produkter, anderkender De som kunde og bruger af www.skangolf.com samtidig, at have læst og være indforstået med vores generelle betingelser, samt denne legale information og handelsbetingelser, som ligger til grund for, og muliggør, markedføringen af vores mange gode produkter.

Forbehold og fritagelse af ansvar

Alle annoncerede produkter er udvalgt blandt de absolut bedste leverandører, hver indenfor branche, og lever fuldt ud op til SKANGOLF´s høje kriterier om kvalitet og pålidelighed på samtlige produkter, hvilket var tilfællet i det øjeblik aftalelerne blev ingået med hver enkelt samarbejdspartner.

SKANGOLF forbeholder sig dog retten til at refundere de fulde erlagte beløb på bekræftede bookinger, i tilfælle af at omstændigheder udenfor vores kontrol, skulle medvirke til et lavere kvalitetsniveau end den anoncerede og forventede, eller på anden måde, skulle forhindre os i at levere hvert produkt til den standard som er at forvente i forhold til den betalte pris.

Dette forbehold omfatter flyforsinkelser, strejker, ekspeditionsfejl, fejl ved korrespondence og/eller betaling, IT baserede fejl, fejl i datoer, tider, priser eller anden vigtig information som kunne have indflydelse på levering af produkter, samt ændringer i vilkår eller kontraktbrud fra samarbejdspartnere som golfbaner, hoteller, transport firmaer, ferieboligformidlere, eller andre tredieparter med hvem SKANGOLF har indgået aftale, og som SKANGOLF er afhængig af for at kunne formidle produktet til den publicerede pris, kvalitetsniveau og vilkår som vi ellers, i god tro, garanterer og står inde for.

Reklamationer

Eventuelle reklamationer skal stilles direkte til golfbane, hotel, transportselskab eller anden samarbejdspartner som er den direkte udbyder af serviceydelsen. For at SKANGOLF skal kunne yde vores kunder den størst mulige bistand, i det omfang det er os muligt, skal SKANGOLF omgående informeres om rekalmationens art, hvilket vil  afhjælpe at fejl eller mangler kan rettes eller løses så hurtigt som muligt, på god manér, og til alles fordel.